› 
 › 
Pudra.com 28.06.2012

Açıkhavada sinema keyfi: "Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor"

Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması, sinemaseverleri "Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor"u 3-4 Temmuz 2012'de 3 boyutlu olarak açıkhavada izlemeye davet ediyor.

Wings Cinecity Trio, Wings Cinecity Etiler, Cinecity Olivium ve Cinecity Kipa Sinemaları'nda 29 Haziran Cuma günü vizyona girecek olan

Açıkhavada sinema keyfi:
"Ice Age 4: Continental Drift", 3 Temmuz Salı ve 4 Temmuz Çarşamba Wings Cinecity Trio Açık Hava Sineması’nda 3 boyutlu olarak izlenebilecek.


Türkiye’de ilk kez 3D açıkhava sineması ile buluşacak sinemaseverlerin bu keyfine, harika bir kokteyl, şezlonglar üzerinde keyfinize keyif katacak bir ortam ve lezzetli patlamış mısırlar eşlik edecek.

Serinin dördüncü filmi "Kıtalar Ayrılıyor"da (Ice Age 4: Continental Drift), Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor.

7'den 70'e her yaştan sinema seyircisinin ilgiyle izlediği "Buz Devri" serisinin son filmi 3D olarak 3 Temmuz Salı ve 4 Temmuz Çarşamba Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması’nda.

Ayrıntılı bilgi için:
Acikhavasinemasi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER