› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2013

Açlık Oyunları 2 için geri sayım başladı!

Yıldızı parlayan genç oyuncu Jennifer Lawrence’ı başrolde izlediğimiz Açlık Oyunları, serinin ikinci filmi 'Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak'la beyazperdeye dönüyor.

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Açlık Oyunları serisinin ikinci filmi için geri sayım başladı. Filmin başrollerinde yine Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson yer alacak. Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games: Catching Fire) filminin konusunu hemen kısaca anlatalım...

Açlık Oyunları 2 için geri sayım başladı!

"Suzanne Collins’in aynı isimli kitabından uyarlanan Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak'ta (The Hunger Games: Catching Fire) 74. Açlık Oyunları’nda zafere ulaşan Katniss Everdeen ve Peeta Mellark evlerine gönderilir. Kısa bir süre sonra evlerinden alınarak bir ‘Zafer Turu’na çıkacakları söylenir. Tur sırasında Katniss şehirde isyan rüzgarının estiğini fark eder; fakat şehir hala Başkan Snow’un kontrolündedir ve 75. Açlık Oyunlarına hazırlanmaktadır. Her 25 yılda bir düzenlenen ‘Quarter Quell’ adı verilen oyun, serinin birinci filmine nazaran çok daha acımasız ve heyecanlı geçecektir."

Filmin fragmanını izlemek için tıklayın!



Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak ülkemizde 22 Kasım 2013 tarihinde vizyona girecek. İkinci filmde ne olacağını merak edip sabredemeyenler, Suzanne Collins’in serisini okuyup herkesten önce öğrenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER