› 
 › 
Pudra.com 14.06.2012

Altın Koza jürisi belli oldu

Ferzan Özpetek'in başkanlık yapacağı festival jürisinde Nurgül Yeşilçay da var. Öte yandan en yüksek para ödülünü dağıtan 19. Adana Altın Koza Film Festivali'nin bu yılki toplam ödül tutarı 838 bin lira.

Bu yıl 19'uncusu düzenlenecek Adana Altın Koza Film Festivali'nin jüri üyeleri belli oldu.

Altın Koza jürisi belli oldu

17–23 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenecek festivalde başkanlığını Ferzan Özpetek’in üstleneceği ulusal uzun metraj jüri üyeleri şöyle: Yapımcı Zeynep Özbatur Atakan, oyuncu Nurgül Yeşilçay, Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık, Galatasaray Üniversitesi’nden Prof. Hülya Uğur Tanrıöver ve görüntü yönetmeni Eyüp Boz. Yedi kişiden oluşacak jürinin son üyesi ise daha sonra açıklanacak.

Adana Altın Koza Film Festivali, Türkiye’nin en yüksek para ödülü dağıtan festivali olma özelliğini bu yıl da sürdürüyor.

19. Altın Koza Film Festivali’nin bu yılki toplam ödül tutarı 838 bin lira olacak. En iyi filme 350 bin lira para ödülünün verileceği festivalde Yılmaz Güney ödülü, yönetmen ve halk ödülü kategorilerinin de parasal karşılığı olacak.

Ulusal uzun metraj film, ulusal öğrenci filmleri ve Akdeniz ülkeleri kısa film yarışmalarına son başvuru tarihi 27 Temmuz 2012 olarak açıklandı.

Yarışmaya kısa film için başvurmak isteyenler yarışma yönetmeliklerine Altinkozafestivali.org.tr adresinden bakabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER