› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.09.2013

Beren Saat'ten yeni film: "Benim Dünyam"

Başrollerini Beren Saat ile Uğur Yücel'in paylaştığı "Benim Dünyam" 25 Ekim'de vizyona giriyor. Filmin fragmanı Pudra.com'da.

Beren Saat'in başrollerini Uğur Yücel ile paylaştığı yeni filmi "Benim Dünyam"ın fragmanı yayınlandı. 25 Ekim 2013 tarihinde gösterime girecek olan filmde ayrıca Ayça Bingöl, Turgay Kantürk, Hazar Ergüçlü de rol alıyor.

Beren Saat'ten yeni film:

1950’li yıllar Büyükadası’nda geçen hikayede, 2 yaşındayken görme ve duyma yetisini kaybeden Ela, gerçek dünyaya dair hiçbir şey bilmeden büyür. Dış dünyaya karşı da tamamen uyumsuz olan Ela, kendisini engellilere adayan Mahir Hoca ile tanıştıktan sonra, kendisine yabancı olan bir dünyaya kapılarını açacaktır.

Mahir Hoca'nın, karanlığın içindeki Ela'nın elinden tutarak onu üniversite sıralarına kadar taşıyışını ve Ela'nın umut ve vefa hikayesini anlatan filmde Beren Saat'in oyunculuğu göz dolduruyor.

Çekimlerine yaz aylarında Büyükada'da başlanan ve Beren Saat ile Uğur Yücel'i bir araya getiren "Benim Dünyam"ın uyarlama senaryosu Uğraş Güneş ve Can Yücel'in kaleminden çıkma. Filmin yönetmenliğini de Uğur Yücel üstleniyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER