› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.03.2015

Bir Varmış Bir Yokmuş Galası

Başrollerini Mert Fırat ve Melisa Sözen'in paylaştığı Bir Varmış Bir Yokmuş filminin galasına ünlü oyuncular tarafından ilgi büyüktü. Galadan en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

"Bir Varmış Bir Yokmuş" oyuncuları

"Başka Dilde Aşk", "Atlıkarınca" ve "Erkek Tarafı" ile başarılı filmlere imza atan Mert Fırat’ın Melisa Sözen ile başrolü paylaştığı "Bir Varmış Bir Yokmuş" filminin galası dün akşam Kanyon'da gerçekleşti.

"Bir Varmış Bir Yokmuş" galasına Azra Akın, Serenay Sarıkaya, Pelin Karahan, Demet Evgar, Mehmet Erdem, Aslı Enver, Birkan Sokullu, Ömür Gedik, Cem Yılmaz, Hatice Aslan, Nur Fettahoğlu, Büşra Pekin, Koray Candemir, Ebru Yaşar gibi birçok ünlü katıldı. Galadan en güzel fotoğrafları ve galaya katılan ünlüleri görmek için galerimize tıklayın.

Herkesin merakla beklediği "Bir Varmış Bir Yokmuş" filmi 6 Mart'ta vizyona giriyor. Mert Fırat, bu filmde Ozan karakteri ile bu zamana kadar hiç görmediğimiz bir rolle karşımıza çıktı ve şarkılarıyla herkesi büyüledi. Filmin özgün müziklerine imza atan Bubituzak grubu tarafından film için bestelenen şarkıları seslendiren Fırat, profesyonel bir ekiple stüdyoya girip şarkıları okudu. Mert Fırat'ın söylediği bu şarkılardan en güzeli ise Müslüm Gürses'in Nilüfer şarkısı olmuş.

Filmde Nehir karakteriyle karşımıza çıkan Melisa Sözen duyduğu bir şarkının peşine düşen bir kızı, Mert Fırat ise o şarkıyı yapan Ozan karakterini canlandırıyor. Bu ikilinin tüm zorluklara rağmen bitirmeyi başaramadıkları aşklarının hikayesi filmde anlatılıyor. "Bir Varmış Bir Yokmuş" filminde Hare Sürel, Mustafa Uzunyılmaz, Judith Lieberman, Derya Durmaz, Onur Şirin, Anıl Altınöz ve Göktay Tosun da rol alıyor. 2015'in en güzel aşk filmleri arasında yerini alacağı kesin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2