› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.10.2014

Çağan Irmak'ın son filmi: Unutursam Fısılda

Çağan Irmak'ın son filmi "Unutursam Fısılda" bugün vizyona girdi. Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Kerem Bursin gibi isimlerin rol aldığı film, hem güldürüyor hem ağlatıyor.

Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı yeni filmi 'Unutursam Fısılda bugün vizyona girdi. Başrollerinde; Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin, Işıl Yücesoy, Gözde Çığacı gibi isimlerin rol aldığı film, bir kasabada yaşayan Ayperi ve Tarık'ın İstanbul'a gelerek şöhret olmalarını anlatıyor.

Unutursam Fısılda filminden renkli kareleri görmek için galerimize tıklayın.



İki ses sanatçısı kardeş olan Hanife ve Ayperi'nin hikayesinin anlatıldığı film, gidenlerin ve kalanların öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Abla Ayperi yaşadıkları kasabadan Tarık ile beraber müzik aşkıyla ve de özgürlükleri için uzaklaşırken, yanında kardeşinin sırrını da götürür. Hanife'nin yaşamını şekillendirecek olan bu sır, Ayperi içinse hayati önem taşır. Yıllar sonra karşı karşıya geldiklerinde iki kız kardeşin yapabildikleri ve yapamadıkları ortaya dökülür.

Unutursam Fısılda filminin fragmanını izlemek için tıklayın.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2