› 
 › 
Pudra.com 14.11.2013

Erkek Tarafı'ndan "Testosteron" klibi

Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar gibi isimlerden oluşan "Erkek Tarafı" filminin oyuncuları, film vizyona girmeden önce "Testosteron" klibi ile sosyal medyayı çalkalamaya hazırlanıyor.

22 Kasım 2013 tarihinde vizyona girecek “Erkek Tarafı” filminin "Testosteron" adlı video klibi yayınlandı.

Erkek Tarafı'ndan

Testosteron tiyatro oyunu için Tolga Çebi tarafından özel olarak hazırlanan şarkıyı "Erkek Tarafı" oyuncuları bir arada seslendiriyorlar. Filmin son bölümünde yer alan şarkının video klibi ise filmin dikkat çekici sahnelerinden ve oyuncuların şarkıyı beraber söyledikleri performans görüntülerinden oluşuyor.

Testosteron şarkısının video klibini izlemek için tıklayın.



İlksen Başarır’ın yönetmenliğini yaptığı "Erkek Tarafı" filminin başrollerinde Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar, Onur Ünsal, Metin Coşkun, Tuna Kırlı ve ekibe yeni katılan Cihan Ercan yer alıyor. Polonyalı yazar Andrzej Saramonowicz tarafından kaleme alınan şaşırtıcı ve eğlenceli tiyatro oyunu "Testosteron"un adaptasyonu İlksen Başarır, Mert Fırat ve Kemal Aydoğan tarafından gerçekleştirildi.

İptal edilen düğün sonrası bir restoranda oturan yedi adamın bazen komik, bazen hüzünlü ve çoğu zaman eğlenceli erkeklik hikayelerinin samimi bir dille anlatıldığı "Erkek Tarafı", dikkat çeken oyuncu kadrosuyla şimdiden "Testosteron" oyununun hayranları tarafından takibe alındı.

Film, yedi erkeğin cinselliğe, kadına ve doğaya erkekçe bakışlarına odaklanırken, bu bakışın trajikomik hallerini ortaya koyuyor. Bunu yaparken de kadınların erkeklerin dünyasındaki önemini ve erkek egemen dünyanın çarpıklıklarını gözler önüne seriyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER