› 
 › 
Pudra.com 02.09.2011

Evlilik öncesi sendromun komedisi: Nedimeler

Bugün canınız film izleyip gülmek istiyorsa, "Nedimeler" adlı film tam size göre. Film, Amerikalı bekarların evlilik öncesi sendromu ve bu sendromun en iyi arkadaşlar üzerindeki travmalarını konu ediyor.

Bugün, "Nedimeler" adlı komedi filmi vizyona giriyor. "Hangover" adlı filmin kadın versiyonu olarak tarif edilebilen filmde en yakın arkadaşı Lillian’ı ve bir grup renkli nedimesini evliliğe giden yolda çılgın bir yolculuğa çıkaran Annie’nin hayatı konu ediliyor.

Evlilik öncesi sendromun komedisi: Nedimeler

Hayatı karma karışık olan Annie'nin en iyi arkadaşı Lillian nişanlanır ve Annie’nin baş nedimesi olmasını ister. Karşılıksız aşk acısı çeken ve çok üzülen Annie, pahalı ve tuhaf olan ne kadar adet varsa hepsini uygular. Annie, Lillian ve nedimelere, insanın sevdiği biri için ne kadar ileri gidebileceğini gösterecektir.

Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O'Dowd, Jessica St. Clair'in başrollerini paylaştığı "Nedimeler", "Kaza Kurşunu" ve "Kırk Yıllık Bekar" gibi romantik komedilerle tanıdığımız yönetmen Judd Apatow'un yapımcılığında çevrilmiş bir film.

Amerikalı bekarların bitmek bilmeyen evlilik öncesi sendromuna ve bu sendromun en iyi arkadaşlar üzerindeki travmalarına komedi çerçevesinden yaklaşan film, Amerika'da 2011 Mayısı'nda vizyona girdikten sonra seyircilerden ve eleştirmenlerden aldığı yüksek puanlarla da dikkat çekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER