› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2016

Harry Potter'dan öncesine gitmeye hazır mısınız?

Harry Potter'dan 70 yıl öncesine gitmeye ne dersiniz? "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" kitabı film olarak vizyona girmeye hazırlanıyor.

Harry Potter serisini izlemeyenimiz yoktur. J.K. Rowling tarafından yedi kitap halinde yazılan fantastik roman serisinin ilk kitabı 1997 yılında piyasaya sürülmüştü. Kitap o güne kadar görülmeyen bir ilgiyle karşılaşmıştı. 2001 yılında ise kitabın filmi çekilerek daha geniş kitlelere ulaşmıştı.

İşte her şey o gün değişti. Harry Potter her yaştan ve her kitleden insanın beğenisini kazanmayı başarmıştı. Bir bilim kurgu romanı olmasına rağmen içeriğinde aile ilişkileri, dostluk ve aşk gibi değerli kavramlar barındırıyordu. Son kitabı 2007 yılında basılan seriyi final bölümüyle 2011 yılında sinemada izleyerek veda etmiştik. Tabii her fırsatta tekrardan izlemek nasıl bir veda ise öyle bir veda! 

Bizi heyecanlandıran yeni bir haber aldık. Filmin meşhur büyücülük okulu Hogwarts'ta okutulan "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" kitabı sinemaya uyarlanıyor. J.K. Rowling'in yazdığı bu ders kitabının fantastik dünyadaki asıl yazarı Newt Scamander olarak görülüyor. Anlayacağınız kitap üzerinde hayali yazar Newt Scamander adı geçiyor. Satıştaki kitaplar Harry Potter'ın ders kitabının kopyası olduğundan sahibi kısmında da onun adı geçiyor. Aynı zamanda kitapta Harry Potter ve arkadaşlarının ders saati yazışmaları ve ufak notları da yer alıyor.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

Filmin yönetmen koltuğunda Harry Potter filminin son serilerinin yönetmeni David Yates yer alıyor. Başrolünde ise Oscar Ödüllü oyuncu Eddie Redmayne'ın yer aldığını görüyoruz. Jon Voight, Gemma Chan, Carmen Ejogo Katherine Waterston, Jenn Murray, Ezra Miller, Colin Farrell, Dan Fogler ve Samantha Morton gibi isimlerin bulunduğu film Hollywood ünlülerinin resmi geçidi olacağa benziyor. 

Filmin yayınlanan fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın.

İlk serisi 18 Kasım 2016'da vizyona girecek yapımın diğer iki serisi ise 2018 ve 2020 yılları olarak planlanmış. En merak ettiğimiz konulardan biri ise elli sayfayı geçmeyen bu kitabın üç seri halinde nasıl sinemaya uyarlanacağı.

Filmin yayınlanan ilk fragmanını görmek için videoya tıklayın.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2