› 
 › 
Pudra.com 17.09.2015

Filmekimi 3 Ekim'de başlıyor

İKSV tarafından 14. kez düzenlenen Filmekimi, 3 Ekim'de başlıyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği Filmekimi'nin biletleri 19 Eylül'de satışa çıkacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından gerçekleştirilecek olan 14. Filmekimi, bu yıl da sinemaseverlerin uzun zamandır beklediği filmleri izleyiciyle buluşturacak. Yeni sinema sezonunun habercisi Filmekimi’nde, Woody Allen, Noah Baumbach, Stephen Frears, Michel Gondry, Todd Haynes, Hirokazu Kore-eda, Nanni Moretti, Paolo Sorrentino gibi usta yönetmenlerin son yapıtlarının da aralarında bulunduğu 46 film izlenebilecek.

Filmekimi 3 Ekim'de başlıyor

Prömiyerini Sundance, Berlin, Cannes, Venedik, Toronto gibi saygın uluslararası festivallerde yapan ve bu festivallerden birçok ödülle ayrılan filmlerin yanı sıra, Can Evrenol’un Baskın ve Ben Hopkins’in Hasret filmlerinin de Türkiye prömiyerleri Filmekimi’nde yapılacak. Ayrıca 72. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan Ödülü’ne layık görülen ve Lorenzo Vigas'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Uzaktan (Desde Alla) filmi de Filmekimi programında izleyicilerle buluşacak.

3-11 Ekim tarihlerinde, 9 gün boyunca İstanbul’da olacak 14. Filmekimi, bu yıl Beyoğlu, Atlas ve Kadıköy Rexx Sineması’nın yanı sıra Ortaköy’de Feriye Sineması'nda da izleyiciyle buluşacak. 

Filmekimi bu yıl da sadece İstanbul’da değil, Türkiye’nin farklı şehirlerinde de sinema ruhunu yaşatmaya devam edecek. 2011 yılından bu yana gittiği her şehirde sinemaseverlerden büyük ilgi gören Filmekimi, bu yıl da Ankara, Edirne, Bursa, Trabzon ve İzmir'e uğrayacak.


Filmekimi gösterimlerinin tarihleri şöyle:

  • 2-4 Ekim Ankara Büyülü Fener Kızılay Sineması
  • 9-12 Ekim İzmir Karaca Sineması
  • 16-18 Ekim Trabzon Atapark Avşar Sinemaları 
  • 23-25 Ekim Bursa Cinetech Korupark Sinemaları
  • 23-25 Ekim Edirne Cinemarine Sinemaları Margi Outlet


Vodafone Freezone’lulara Özel, Bir Bilet Alana İkincisi Hediye


14. Filmekimi'nin sponsoru Vodafone FreeZone, sinema kampanyasını bu yıl da sürdürecek. Vodafone FreeZone'lu sinemaseverler, Filmekimi'nde bir bilet aldıklarında aynı seans için bir bilet hediye kazanacaklar. Kampanyalı bilet satışları 19 Eylül gününden itibaren Filmekimi ana gişeleri ve biletix.com adresi üzerinden yapılacak. 

İstanbul’da Filmekimi boyunca Lale Kart sahipleri biletlerini yüzde 25’e varan indirimlerle alacaklar. Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 16 Eylül'de, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri içinse 17-18 Eylül'de bilet satışları başlayacak. 

İstanbul’da Filmekimi biletleri, 19 Eylül Cumartesi günü 10.30’dan itibaren, Biletix satış noktalarından, Biletix internet sitesinden (biletix.com), Biletix çağrı merkezinden 0216 556 98 00 ile Atlas ve Rexx sinemalarında kurulacak gişelerden satın alınabilecek. 24-27 Eylül’de Kurban Bayramı dolayısıyla tüm gişeler kapalı olacak.

Filmekimi’nin İstanbul ayağının haftaiçi 19.00 ve 21.30 seansları ile hafta sonu tüm seanslar tam 17 TL, indirimli 12 TL. Hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) ise 7 TL.

Ayrıntılı bilgi ve festival programı için: filmekimi.iksv.org ve İKSV Mobil uygulaması


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER