› 
 › 
pudra.com 02.04.2010

Haftanın Filmi: Herkes mi Aldatır?

Aldatmalar ve tesadüfler üzerine kurulu bir evlilik komesi olan 'Herkes mi Aldatır?' 2 Nisan tarihinden itibaren sinemalarda...

Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam!

Haftanın Filmi: Herkes mi Aldatır?

Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın!


Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde kesişir. Tanışır, konuşur, flörtleşir ve kendilerini otel odasındaki bir yatağa zor atarlar. Sabah uyandıklarında kadındaki öfke yerini pişmanlık ve şaşkınlığa bırakmış, adam ise zahmetsiz bir çapkınlık macerasının zaferiyle evine ve karısına dönmek için hazırlanmaktadır. Fakat her ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir… Adamın karısı ve kadının kocası aynı otelde burunlarının dibinde kalmaktadırlar. Birbirleriyle karşılaşmaları kaçınılmazdır.

Okuduğunuz kadarıyla bile güldürmeye başaran bu evlilik komedisi, Alper Çağlayan'ın senaryosu, Kamil Aydın'ın yönetmenliği ve Ragıp Savaş, Mine Tugay, Metin Zakoğlu, Fatma Toptaş, Jale Cangal, Ahmet Kaynak, Asuman Dabak, Murat Akkoyunlu, Gülden Güney, Fatih Doğan, Tuğba Karaca, Murat Serezli gibi isimlerin oyunculuğuyla 2 Nisan tarihinden itibaren sinemalarda!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER