› 
 › 
pudra.com 29.01.2010

Haftanın Filmi: İlişki Durumu: Karmaşık

Meryl Streep, Alec Baldwin ve Steve Martin gibi isimlerin bir araya geldiği komedi filmi 29 Ocak’ta vizyonda!

Jane Adler'in (iki Oscar ödüllü Meryl Streep)üç yetişkin çocuğu, Santa Barbara'da başarılı bir pastane/restoranı ve 10 yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake (Alec Baldwin) ile dostane bir ilişkisi vardır. Fakat Jane'le Jake oğullarının mezuniyet töreni için kendilerini şehir dışında bulduğunda işler karışır.

Haftanın Filmi: İlişki Durumu: Karmaşık

Baş başa çıkılan masum bir yemek, şarabın ölçüsünü kaçırmalarıyla, 19 yıllık evlilik anılarından bahsettikleri kahkaha dolu bir akşama ve bir anda ilişkiye dönüşür. Jake kendinden çok genç Agness (Lake Bell) ile evli olduğu için, Jane şimdi öteki kadındır.

Tazelenen bu aşkın ortasında kalan kişiyse Jane'in mutfağını yeniden dekore etmek için tuttuğu mimar Adam'dır (Steve Martin). Karısından boşanmış olan Adam Jane'e aşık olmaya başlar, fakat çok geçmeden tuhaf bir aşk üçgeninin parçası olduğunu fark eder.

Jane ve Jake ayrı hayatlarına devam mı etmeli, yoksa geçen zaman onlara aslında ayrı değil bir arada daha iyi olduklarını mı fark ettirdi? Durum… karmaşık.

Oscar'a aday olmuş yapımcı/yönetmen Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, The Holiday) yıldızlarla dolu son filmini sinemaseverlere sunuyor. Film 29 Ocak'tan itibaren vizyonda...



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER