› 
 › 
pudra.com 12.02.2010

Haftanın filmi: Sevgililer Günü

Julia Roberts, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Patrick Dempsey, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Shirley MacLaine; bu filmde!

Bu filmde kimler yok kimler… Jessica Alba (“Fantastic Four/Fantastik Dörtlü”), Akademi Ödülü® sahibi Kathy Bates (“Misery/Ölüm Kitabı”), Jessica Biel (“I Now Pronounce You Chuck & Larry/Damadı Öpebilirsin”), Bradley Cooper (“The Hangover/Felekten Bir Gece”), Eric Dane (TV dizisi “Grey’s Anatomy”), Patrick Dempsey (“Enchanted/Manhattan'da Sihir”), Hector Elizondo (“Princess Diaries/Acemi Prenses” filmleri), Akademi Ödülü® sahibi Jamie Foxx (“Ray”), Jennifer Garner (“Juno”), Topher Grace (“Spider-Man 3”), Akademi Ödülü® adayı Anne Hathaway (“Rachel Getting Married/Rachel Evleniyor”), Ashton Kutcher (“What Happens in Vegas/Burada Olan Burada Kalır”), Akademi Ödülü® adayı Queen Latifah (“Chicago”), Taylor Lautner (“The Twilight Saga: New Moon/Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay”), George Lopez (“Beverly Hills Chihuahua/Beverly Hills Çuvava”), Akademi Ödülü® sahibi Shirley MacLaine (“Terms of Endearment/Sevgi Sözcükleri”), Emma Roberts (“Hotel for Dogs”), Akademi Ödülü® sahibi Julia Roberts (“Erin Brockovich”) ve sinemada ilk rolünü üstlenen ödüllü şarkıcı-şarkı sözü yazarı Taylor Swift

Haftanın filmi: Sevgililer Günü



Yıldızlardan kurulu bir kadronun bir araya geldiği “Valentine’s Day/Sevgililer Günü,” Los Angeles'ta yaşayan farklı insanların bir Sevgililer Günü boyunca aşk ve kalp kırıklığında yollarını bulmalarını anlatıyor. Çiftler ve yalnız olanlar aşkın bir gününde ilişkileri bulmanın, korumanın veya sona erdirmenin zirvelerini ya da dip noktalarını yaşıyorlar.

Birkaç kuşağa yayılan bir karakter kadrosunun gözünden anlatılan “Valentine’s Day/Sevgililer Günü” ilk buluşmalardan uzun süreli beraberliklere, genç aşıklardan eski vurgunlara, müzmin bekârlardan karşılıksız sevgilere pek çok ilişkiyi göz önüne seriyor.



“Sevgililer Günü. Hoşuna gitse de gitmese de her yıl gelir.”



Aşık ve mutluysanız, Sevgililer Günü sizin için kalpler ve çiçeklerle, romantizm ve duygusallıkla dolu bir gündür. Aşkta şansı yaver gitmeyenler arasındaysanız, herhangi bir günden farkı yoktur.



Beyazperdenin en büyük romantik komedi hitlerinden bazılarında aşkın farklı yönlerini başarıyla aktarmış olan yönetmen Garry Marshall, “Bazı insanlar Sevgililer Günü'nün en güzel şey olduğunu düşünürken, bazıları onu görmezden gelmeye çalışıyor,” diyerek, duygularını belli etmeyen meşhur ses tonuyla. “Yani farklı insanlar için farklı anlamlar ifade ediyor. Diğer tatiller daha net bir duruşa sahip” diye ekliyor. “Noel'de ağaç süsleriz, bana hediye verirsiniz, güzel şarkılar söyleriz, eve gider yatarız. Yılbaşında içeriz, saat 12'de öpüşürüz, duygusal şarkılar söyleyip ağlarız, eve gidip yatarız. Bu kadar basit. Anlaşıldı. Ağaç Dikme Günü... En büyük tatil değil ama giderek büyüyor çünkü hepimiz 'yeşile dönüyoruz. Ama Sevgililer Günü belirsiz. Tarif edilmesi güç bir gün çünkü aşkı tarif etmek güç; bu öyküyü bu kadar iyi yapan şey de bu. Hepimizin romantizme yoğunlaştığı gün hakkında neden bir romantik komedi çekilmesin ki? İşte bu film, ‘Valentine’s Day/Sevgililer Günü.’”



Marshall filmle ilgili şöyle diyor: “Bu filmin insanları bir ilişkide şansını denemeye ve belki de aşık olmaya teşvik edeceğini umuyoruz. Aşıksanız bu harika bir şey olabilir.; size ihtiyaç duyan biri olduğunu bilmek gerçekten çok güzel bir şey. Sevgililer Günü, bunu bir denemek için güzel bir gün. Ama bir ilişkide olun ya da olmayın, Sevgililer Günü stresli geçebilir; o yüzden hazırlıklı olun.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER