› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.01.2016

Her Şey Aşktan Galası

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer'in paylaştığı, "Her Şey Aşktan" filminin galasından en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

"Her Şey Aşktan" film oyuncuları

"Benim Hala Umudum Var" ve "Şeref Meselesi" dizileriyle tanıdığımız Şükrü Özyıldız, "Güneşi Beklerken" dizisiyle çıkış yapan Hande Doğandemir ve Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in başrollerini paylaştığı "Her Şey Aşktan" filminin galası bu akşam ÖzdilekPark İstanbul'da gerçekleşti. Hem dram hem komedi hem romantizm hem de aksiyonu içinde barındıran film, bizce şimdiden 2016'nın en sevilen ve beğenilen aşk filmleri arasında yerini aldı bile. 

"Her Şey Aşktan" galasına Begüm Kütük, Berk Cankat, Çağlar Ertuğrul, Oya Aydoğan gibi birçok ünlü katıldı. Galadan en güzel fotoğrafları görmek için galerimize tıklayın. 

Herkesin merakla beklediği "Her Şey Aşktan" filmi 29 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmde Burak karakteriyle karşımıza çıkan Şükrü Özyıldız, yakışıklı bir rock davulcusunu canlandırıyor. Hande Doğandemir ise hayatının aşkı İlker (Mithat Can Özer) tarafından aldatılan ve ondan intikam almaya çalışan Pelin karakterine hayat veriyor. Andaç Haznedaroğlu'nun yazıp yönettiği filmde Dilşad Şimşek, Öznur Serçeler, Hakan Meriçliler ve Özcan Deniz'de yer alıyor. Ayrıca filmin müzikleri de filmin başrol oyuncularından olan Mithat Can Özer'e ait.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2