› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.10.2016

İkimizin Yerine filminin galası

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in olduğu İkimizin Yerine galasına ilgi büyüktü. Galadan en güzel fotoğraflar Pudra.com'da

"İkimizin Yerine" oyuncuları

Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in başrollerini paylaştığı "İkimizin Yerine" filminin galası dün akşam Zorlu PSM'de gerçekleşti. Oldukça dokunaklı ve ters köşe yapan senaryosuyla izleyicileri kendine hayran bırakan film, bu sene vizyona girecek aşk filmlerinin en iyisi olmaya aday. Filmde hem dokunaklı hem de eğlenceli sahneler o kadar iyi çekilmiş ki, "İkimizin Yerine" filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

"İkimizin Yerine" galasına Aslı Enver, Kerem Bürsin, Barış Falay, Fahriye Evcen, Seçkin Piriler, Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Burak Kut gibi birçok ünlü isim katıldı. Galadan en güzel fotoğrafları ve galaya katılan ünlü isimleri görmek için galerimize tıklayın.

Serenay Sarıkaya'nın ilk filmi olan ve herkesin merakla beklediği "İkimizin Yerine" 21 Ekim'de vizyona giriyor. Serenay Sarıkaya filmde küçük bir kasabada ailesinin ona sunduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyüyen ve sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce karakterini, Nejat İşler ise, okulda geçici olarak derslere girmeye başlayan, İstanbul'dan gelmiş edebiyat öğretmeni Doğan'ı canlandırıyor. Doğan'a aşık olan Çiçek, ona yakın olabilmek için her fırsatı deniyor. Geçmiş ilişkilerinde aldığı yaraları hala taşıyan Doğan ise, genç kadını kendisinden uzak tutmaya çalışsa da bunu beceremiyor. Doğan'ın Çiçek'i kendinden uzak tutmak istemesinin nedenini anlayınca da çok şaşıracaksınız.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2