› 
 › 
Pudra.com 16.03.2012

İstanbul Film Festivali biletleri 17 Mart'ta satışta!

31 Mart–15 Nisan 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan 31. İstanbul Film Festivali'nin biletleri 17 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor.

31. İstanbul Film Festivali’nin biletleri 17 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Sponsorluğunu Akbank’ın üstlendiği festival biletlerini cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren, Biletix satış noktaları, 0216 556 98 00 no'lu Biletix çağrı merkezi, Biletix.com ve Atlas, Beyoğlu, Nişantaşı Citylife (City’s), Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden satın alabilirsiniz.

İstanbul Film Festivali biletleri 17 Mart'ta satışta!

31. İstanbul Film Festivali’nde bilet fiyatları tam 15 TL, öğrenci ile 65 yaş ve üstü sinemaseverler için ise 9 TL olacak.

Hafta içi gündüz seanslarındaki indirimli bilet uygulaması bu yıl da devam ediyor. Festival boyunca, hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30 ve 16.00) yalnızca 5 TL olacak.

Akbank’ın Axess kart sahipleri, hafta içi gündüz seansları hariç tüm festival filmlerinin biletlerini yüzde 20 indirimle alabilecekler.

Lale üyelerine en ucuza film izleme şansı
Festival boyunca filmleri en ucuza izleme şansı Lale üyelerinin olacak. Lale üyeleri biletlerinde yüzde 25’e varan özel indirimlerden yararlanabilecekler. Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi 14–16 Mart. Lale üyeleri öncelikli biletlerini Atlas, Beyoğlu, Nişantaşı Citylife (City’s) ve Rexx sinemalarından alabilecekler.

Öğrencilere PasoFilm!
İstanbul Film Festivali’nin geçtiğimiz yıl öğrencilere özel başlattığı PasoFilm! bu yıl da avantajlar sağlamaya devam edecek. Üniversite ve lise öğrencileri, PasoFilm! ile festival biletlerini genel satışı başlamadan 16 Mart Cuma günü Beyoğlu Sineması’ndan öncelikli alabilecek, festival kitapçığına ücretsiz sahip olabilecek ve hafta içi gündüz seanslarından birine davetiyeyle girme hakkı kazanacaklar.

PasoFilm! kartı İKSV’den ve “Festivalden Önce Okullardayız” gösterimlerinin yapılacağı bütün okullardan 20 TL karşılığında temin edilebilir.

“BitamBiöğrenci” projesiyle öğrencilere destek olmak ister misiniz?
İKSV, 2007 yılında başlattığı “BitamBiöğrenci” projesinin kapsamını 2012 yılından itibaren genişleterek, işbirliği içinde bulunduğu çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle, sanata duyarlı herkesi, kültürel etkinliklere katılma şansı bulamayan öğrencileri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Sinemaseverler, Biletix satış sistemi üzerinden ya da İKSV merkezinden, “BitamBiöğrenci” projesine destek vererek, 15 veya 50 TL’lik bir katkıyla festivaldeki film gösterimlerine 3 ila 10 öğrencinin katılmasını sağlayabilecekler.

Yıldızlı filmlere dikkat!
İstanbul Film Festivali’nde, konuk yönetmen veya oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek 78 seans, festival kitapçıklarında işaretlendi. Aralarında Terence Davies, Marjane Satrapi, John Madden gibi ünlü yönetmen ve oyuncuların da olduğu festival konukları, gösterim öncesi sinemada filmlerini sunup, gösterim sonrasında da izleyicilerin sorularına yanıt verecek.

Festivalde 20’nin üzerinde bölümde 200’ün üzerinde filmin yanı sıra konukların katılımıyla renklenecek sinema dersleri, söyleşiler, atölyeler ve bir konser de yer alıyor.

Festivalin gösterimleri geçen yıl olduğu gibi Beyoğlu’nda Atlas, Fitaş 1 ve 4, Beyoğlu, Pera Müzesi, Nişantaşı’nda CityLife (City’s) ve Kadıköy’de Rexx olmak üzere 7 salonda yapılacak. Filmlerin gösterim saatleri geçen yıllarda olduğu gibi 11.00, 13.30, 16.00, 19.00 ve 21.30. Festivalin büyük ilgi gören Geceyarısı Sineması gösterileri bu yıl da sürüyor. Festival süresince her cumartesi gecesi saat 24.00’te bir film izleyicilere sunulacak.

Sinemaseverler on beş gün boyunca ellerinden düşürmeyecekleri İstanbul Film Festivali kitapçığını festival sinemalarından (Atlas, Fitaş, Beyoğlu, City’s, Rexx) ve İKSV’den 3 TL karşılığında temin edebilirler.

31. İstanbul Film Festivali’yle ilgili ayrıntılı bilgi için: www.iksv.org/film

Festivali sosyal medyada takip etmek için: facebook.com/istanbulfilmfestivali ve twitter.com/istfilmfest


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER