› 
 › 
Pudra.com 20.12.2013

Jennifer Lawrence ve Amy Adams’tan cesur sahneler

Jennifer Lawrence ve Amy Adams'ın cesur öpüşme sahnesiyle dikkat çeken "Düzenbaz" filmi 17 Ocak'ta vizyona giriyor.

1970'lerde geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan "Düzenbaz" (American Hustle), Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Christian Bale ve Amy Adams’ı kapsayan dev kadrosuyla 2014’ün en çok konuşulan filmlerinden biri olacak.

Jennifer Lawrence ve Amy Adams’tan cesur sahneler

Usta dolandırıcı Irving Rosenfeld ve ortağı Sydney Prosser’ın bir FBI ajanı olan Richie DiMaso tarafından yakalanmalarının ardından kumar cenneti olan Atlantic City'de ünlü kumarcıların arasına katılmalarını konu alan film, 17 Ocak 2014’ta vizyona giriyor.

Filmin en ilgi çekici taraflarından biri de Amy Adams ve Jennifer Lawrence’ın öpüşme sahnesi.

Amy Adams öpüşme sahnesi için, “Bu işte çok başarılı! Çok yumuşak dudakları var. O gerçekten harika bir kadın. Düzenbaz’da herkesin kimyası çok tuttu. Ben ve Jennifer arasındaki değişken enerji nedeniyle neredeyse mahremiyetimizin sınırındaydık, çünkü o çok anlık bir duyguydu ve sonra beni öptü” diye konuştu.

Lawrence ise sahne hakkında, “Amy ile kavga etmek en komik anlardan biriydi. Her zaman gülme krizine girerdik, kes diye bağırırlardı ve biz kahkahaya boğulurduk. Bu tarz kadınları canlandırması çok eğlenceli, sonra da öpüştük. Harikaydı!”

Bir diğer öpüşme sahnesi ise Lawrence ve Christian Bale arasında. Lawrence öpüşme sahnelerini şöyle açıklıyor: “Batman ile öpüştüm, gördün mü?”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER