› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.10.2014

Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper aynı filmde

“Düzenbaz” ve “Umut Işığım” filmlerinde kimyaları fazlasıyla tutan Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper ikilisi, yeni filmleri “Serena”da yine birlikte ve tutku dolu!

Amerikalı yazar Ran Rash’ın aynı adlı romanından uyarlanan, yönetmenliğini Susanne Bier’ın üstlendiği dram filmi "Serena"da Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper, hiç olmadıkları kadar samimi ve cesur sahneleriyle göz dolduruyor.

Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper aynı filmde

Jennifer Lawrence ile Bradley Cooper’ın başrollerini üstlendiği, “Serena”; 1929 yılında Kuzey Carolina’ya yerleşmek için yaşadıkları Boston kentinden ayrılan genç bir çiftin hikayesini konu alıyor. Yeni yerleştikleri kentte sıfırdan bir hayat inşa eden ve kerestecilik işinde yükselen çift, mutlu bir birliktelik sürdürür. George’a her anlamda destek olan Serena, genç ve güzel olduğu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadındır. Önlerini kesmek isteyen herkesin de ayağını bir biçimde kaydıran Serena, bir gün kocasına asla bir çocuk veremeyeceği gerçeğiyle yüzleşir ve bu haber Serena’nın iyice hırslanmasına yol açar. George’la evliliklerinden önce onun başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olduğunu öğrenen Serena; öğrendiği bu haberden sonra hayata karşı tüm hıncını artık bu çocuğu ortadan kaldırmak için kullanmaya başlar.

serena film bradley cooper jennifer lawrence unlu sinema hollywood

İkiliyi beyaz perdede bir arada görmek isteyenler, filmi 7 Kasım’dan itibaren sinemalarda izleyebilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER