› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.01.2016

Kardeşim Benim Galası

Başrollerini Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı, "Kardeşim Benim" filminin galasından en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

"Kardeşim Benim" filminin galası Kanyon'da gerçekleşti. 15 Ocak'ta vizyona girecek "Kardeşim Benim"in yönetmeni Mert Baykal, filmin senaryosu ise Zafer Külünk'e ait.

"Kardeşim Benim" galasından fotoğrafları görmek için galeriye tıklayın.

Başrollerini Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı "Kardeşim Benim" galasına Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Pekin, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, Mustafa Ceceli ve Sinem Ceceli, Kemal Uçar, Irmak Ünal, Gökhan Keser, Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, Bora Gencer, Nejat Yavaşoğulları, Ömür Gedik, Nurseli İdiz, Kerem Çatay ve Beril Çatay, Erdem Kınay ve Sinem Kınay, Dolunay Soysert, Derya Baykal, Tuğba Coşkun, Yosi Mizrahi, Yavuz Seçkin, Ümit Erlim, Sasha Perera, Pakize Suda, Oya Aydoğan, Ümit Okur, Eylem Yıldız, Efecan Şenolsun, Derin Mermerci ve Cem Aydın, Çisem Çancı, Burak Can, Batuhan Begimgil gibi birçok ünlü katıldı. 

Filmde Burak Özçivit sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçı rolünü üstleniyor. Murat Boz ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızını canlandırıyor. Magazin gazetecisi olan Aslı Enver'le yollarının kesişmesiyle olaylar gelişiyor...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2