› 
 › 
Pudra.com 06.11.2013

Kaybedenler Kulübü'nün yönetmeninden yeni film: Senin Hikayen

Romantizmle duygusallığı, günümüz ilişkileriyle aile değerlerini buluşturan "Senin Hikayen", herekesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir film. 27 Aralık’ta vizyonda.

“Devrim Arabaları”, “Kaybedenler Kulübü”, “Labirent” gibi birçok başarılı filme imza atan Tolga Örnek; önceki filmlerinden farklı olarak bu defa daha da duygu odaklı, sahici ve günümüze ait bir hikaye ile izleyici karşısına çıkıyor.

Kaybedenler Kulübü'nün yönetmeninden yeni film: Senin Hikayen

Hemen herkesin hayatında yaşadığı benzer sorunları, sorgulamaları, sahip olduğu değerleri gerçek ve yalın bir sinema diliyle aktaran “Senin Hikayen”, unutulan duygulara da dokunarak izleyen herkesi farklı bir noktadan yakalıyor.

Filmin konusu ise ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra’nın hikayeleri ekseninde ilerliyor.

30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çift yedi yıllık evliliklerinin ardından çocuk sahibi olmaya karar verir. Karar aşamasında devreye bir de “babaanne” olmayı kafasına fena halde koymuş olan, Hakan’ın annesi Meral girer. Sakin, sevgi dolu ve mantıklı bir baba olan Orhan’ın tüm itirazlarına rağmen, çok sempatik ama baskın bir karakter olan Meral’in tatlı müdahaleleriyle durum, daha da karmaşık ve komik bir hal alır. Çocuk meselesini aile içinde gündemin ilk maddesine yerleştiren Meral’in acele etmesinin ne yazık ki çok önemli bir nedeni vardır. Ve beklenmedik bir anda hamilelik müjdesi gelir. Sevgi ve fedakarlığı, hayatının merkezine koyarak gerçek bir aile olabilen insanlar için her koşulda mutlu olmak hiç de zor değildir. Hele yeni bir hayat müjdesi onlara yepyeni ufuklar açmışken… Ancak maddi durum, anne-baba olma sorumluluğu, annenin durumu… Bir bebek bütün hayatları nasıl değiştirir?

Başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay'ın paylaştığı film 27 Aralık 2013 tarihinde vizyona giriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER