› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.01.2013

"Kelebeğin Rüyası" filminin fragmanı yayında

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp yönettiği "Kelebeğin Rüyası" adlı filmin fragmanı yayınlandı. Fragman, sosyal medyadan geçer not aldı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Mert Fırat ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı, Yılmaz Erdoğan'ın hem senaristlik hem yönetmenlik hem de oyunculuk yaptığı "Kelebeğin Rüyası" adlı filmin fragmanı yayınlandı.


22 Şubat 2013 tarihinde gösterime girecek olan film, II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak'ta yaşayan ve genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun yaşam öyküsünü, savaşın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatıyor.

Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu Zonguldak'ta kendi hallerinde yaşayan ve çok da tanınmayan iki şairdir. Genç yaşlarına rağmen şiirleri oldukça etkileyici olan bu iki arkadaş, talihsizlik açısından da kader ortağı gibidirler. Çünkü ikisi de henüz hayatlarının baharında veremden yaşamlarını kaybederler.

O dönemde şairlerin Mehmet Çelikel Lisesi'nde edebiyat öğretmeni olan Behçet Necatigil'i filmde Yılmaz Erdoğan canlandırıyor.

Yılmaz Erdoğan’ın, “Aşk en güzel bahanesidir şiirin” dediği Kelebeğin Rüyası’nda aşk, şiirin de hayatın da başrolünü üstleniyor.

"Kelebeğin Rüyası" adlı filmin fragmanını izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER