› 
 › 
Habertürk 10.05.2011

Kirsten Dunst, İstancool 2011 için geliyor!

İlki geçtiğimiz yıl Temmuz ayında gerçekleştirilen İstancool İstanbul Uluslararası Kültür Festivali'nin bu yıl 27 - 29 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceği açıklandı.

Londra merkezli Liberatum ve Türkiye'deki resmi ortağı İstanbul '74 tarafından yapılan yazılı açıklamada bu yılki festivale ünlü oyuncular Kirsten Dunst, Samantha Morton ve rock şarkıcısı Courtney Love'ın katılacağı açıklandı.

Kirsten Dunst, İstancool 2011 için geliyor!

İstancool'a katılacak diğer isimler arasında Oscarlı film yönetmeni Milos Forman, İngiliz oyuncu Tilda Swinton, R.E.M grubunun solisti Michael Stipe, İngiliz yönetmen, fotoğrafçı ve kavramsal sanatçı Sam Taylor-Wood'da bulunuyor. İstancool, Türkiye ve dünyanın önde gelen yaratıcı isimlerini İstanbul'da bir araya getirerek, evrensel zihinleri açmaya ve etkisi altına almayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen festivale Zaha Hadid, V. S. Naipaul, Hanif Kureishi, GoreVidal, Franca Sozzani, Elif Şafak, Stephen Frears, Taner Ceylan, Bernard-Henri Levy ve Michael Nyman gibi dünyaca ünlü isimler katılmıştı.

Sanat, tasarım, moda, edebiyat, film, müzik ve fikir alanında etkili bir festival olmayı hedefleyen İstancool'da yılda iki kez yayımlanan İngiliz moda ve kültür-sanat dergisi AnOther Magazine de yaratıcı çözüm ortağı olarak yer alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER