› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.12.2015

Masumiyet Müzesi seyirci ile buluşuyor

Grant Gee’nin Orhan Pamuk’un aynı adlı kült romanından esinlenerek çektiği "Masumiyet Müzesi", Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da seyirciyle buluşacak.

Orhan Pamuk’un "Masumiyet Müzesi" kitabı başta olmak üzere çeşitli kitap ve metinlerinden esinlenerek çekilen, dünya prömiyerini yaptığı Venedik’te hayranlıkla karşılanan "Innocence of Memories/Masumiyet Müzesi" film olarak karşımıza çıkıyor.

Masumiyet Müzesi seyirci ile buluşuyor
 
Radiohead ve Muse için çektiği efsane videolarının yanı sıra "Joy Division" ve "Patience" (After Sebald) gibi kült belgeselleriyle tanınan Grant Gee’nin yönettiği film, Nobel Ödüllü yazarın "Masumiyet Müzesi", "Kara Kitap" ve "İstanbul" kitaplarından yola çıkarak kurduğu şiirsel ve büyülü bir İstanbul’u anlatıyor. "Masumiyet Müzesi"nin dikkatli okurlarının fark edebileceği küçük bir kahramanın, Füsun’un arkadaşı Ayla’nın 12 yıl sonra İstanbul’a gelişi ve bu süreçte şehirde yaşanan değişimi yorumlayışını dış sesle izlediğimiz film, Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek.
 
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek.
 
Masumiyet Müzesi'nin fragmanını izlemek için tıklayın.

 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER