› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.01.2015

Sevimli Tehlikeli 6 Şubat'ta vizyonda

Sevimli Tehlikeli filminin başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Şeref Meselesi dizisiyle çıkış yapan Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Merakla beklenen film 6 Şubat'ta vizyona girecek.

Yönetmen ve senaristliğini üstlendiği üç filmin ardından bir kez daha kamera arkasına geçen Özcan Deniz, "Sevimli Tehlikeli" filminde romantizmi, aşkı ve dramı harmanlıyor. Rapunzel’den Sindrella’ya Beyaz Atlı Prens’ten Robin Hood’a kadar tanıdık olduğumuz pek çok masalı birleştiren filmin başrollerini ise genç oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Önceki üç filmden farklı olarak Özcan Deniz bu kez oyuncu kadrosunda yer almıyor. Avşar Film ve DNZ Film ortak yapımıyla "Sevimli Tehlikeli" 6 Şubat'ta vizyona giriyor.

Sevimli Tehlikeli 6 Şubat'ta vizyonda

Filmin müziklerini Özcan Deniz ve Yıldıray Gürgen’in üstlendiği "Sevimli Tehlikeli" filminde Zarok karakteriyle karşımıza çıkan Şükrü Özyıldız, Edirne’de bir ailenin beşikteki çocuğunu çalıp büyük acıların yaşanmasına neden olur. Bu vicdan azabından kurtulmak için bir fırsat yakalayan Zarok, kaçırdığı kızı yıllar sonra ikinci kez kaçırıp gerçek ailesine götürmek ister ve aşk dolu bir macera yaşamaya başlar.

Sevimli Tehlikeli filminin fragmanını izlemek için tıklayın.


Sevimli Tehlikeli film müziklerinden "Tut Kalbimi"yi dinlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER