› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.02.2015

Sevimli Tehlikeli film galası

Özcan Deniz'in yazıp yönettiiği Sevimli Tehlikeli filminin galasına ünlü isimler tarafından ilgi büyüktü. Başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın yıldızı bu filmle daha da parlayacak gibi duruyor. Galadan en güzel fotoğraflar Pudra.com'da.

Pudra.com

"Benim Hala Umudum Var" ve "Şeref Meselesi" dizileriyle tanıdığımız Şükrü Özyıldız ve "Karagül" dizisiyle çıkış yapan Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı "Sevimli Tehlikeli" filminin galası dün akşam ÖzdilekPark İstanbul'da gerçekleşti. Hem dram hem komedi hem romantizm hem de aksiyonu içinde barındıran film, şimdiden 2015'in en sevilen ve beğenilen sinema filmlerinde yerini aldı bile.

"Sevimli Tehlikeli" galasına Kerem Bürsin, Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Begüm Kütük, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Gizem Karaca, Hakan Meriçliler, Caner Erkin ve Asena Erkin gibi birçok ünlü katıldı. Galadan en güzel fotoğrafları ve galaya katılan ünlüleri görmek için galerimize tıklayın.

Herkesin merakla beklediği "Sevimli Tehlikeli" filmi 6 Şubat'ta vizyona giriyor. Müziklerini Özcan Deniz ve Yıldıray Gürgen’in üstlendiği filmde Zarok karakteriyle karşımıza çıkan Şükrü Özyıldız, Edirne’de bir ailenin beşikteki çocuğunu çalıp büyük acıların yaşanmasına neden oluyor. Bu vicdan azabından kurtulmak için bir fırsat yakalayan Zarok, kaçırdığı kızı yıllar sonra ikinci kez kaçırıp gerçek ailesine götürmek isterken Zeliş (Ayça Ayşin Turan) ve Zarok arasında aşk dolu bir macera başlıyor. Özcan Deniz'in yönettiği filmde Türkan Kılıç, Cem Avnayim, Burçin Birben, Taner Turan ve Ahmet Özaslan gibi oyuncular da rol alıyor.

Şefkat Peker / sefkat.peker@pudra.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2