› 
 › 
Pudra.com 14.10.2011

Sıkı bir komedi: "Hayat Sana Güzel"

Dışarıda içerek geçirdikleri bir gecenin ardından, birbirlerinin bedenlerinde uyanan iki arkadaşın altüst olan dünyalarını konu alan "Hayat Sana Güzel", bugün vizyona girdi.

Bugün gösterime giren Hollywood yapımı "Hayat Sana Güzel" (Change up) adlı film, gülmek isteyenler için.

Sıkı bir komedi:

Filmde, birlikte büyüyen Mitch (Reynolds) ve Dave (Bateman), çok yakın iki arkadaştır ama yıllar içinde yavaş yavaş birbirlerinden uzaklaşmışlardır. Dave evli, üç çocuk babası ve başarılı bir avukatken; Mitch hiç evlenmemiş, hoşlandığı bir sorumlulukla hiç karşılaşmamış, doğru düzgün çalışmayan bir erkek çocuğudur. Mitch’e göre Dave’in her şeyi vardır, güzel karısı Jamie, ona tapan çocukları ve prestijli bir hukuk şirketinde yüksek maaşlı bir işi... Dave’e göre ise, Mitch’in sorumluk ya da ciddiyet içermeyen stressiz hayatını yaşamak, hayal gibi bir şeydir.

Dışarıda içerek geçirdikleri bir gecenin ardından, Mitch ve Dave birbirlerinin bedenlerinde uyanır. Dehşete düşen iki arkadaşın dünyaları altüst olur.

Rutin işlerinden ve alışkanlıklarından kurtulmalarına rağmen, kısa bir süre sonra ikisi de birbirlerinin hayatının bir zamanlar dışarıdan gördükleri gibi güllük gülistanlık olmadığını keşfeder. Zaman aleylerine işlerken, Mitch ve Dave eskiden sahip oldukları şeyleri geri almanın bir yolunu buluncaya dek, birbirlerinin hayatlarını tamamen mahvetmemek için komik bir mücadelenin içine girer.

Başrollerini ünlü oyuncular Ryan Reynolds ve Jason Bateman’ın paylaştığı, yönetmenliğini David Dobkin’in (Davetsiz Çapkınlar) yaptığı, senaryosunu ise "Felekten Bir Gece" ile ünlenen Jon Lucas ile Scott Moore’un yazdığı "Hayat Sana Güzel", iyi zaman geçirmenizi vaat eden bir komedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER