› 
 › 
Pudra.com 05.08.2011

Şirinler beyazperdede!

Uğursuz büyücü Gargamel’le uğraşmak zorunda olan efsanevi küçük, mavi yaratıklar Şirinler’in beyazperde macerası 7-11 yaş seyircisinin yanı sıra biz büyüklere de hitap ediyor. Şirinler’le birlikte çocukluğumuza dönüyoruz!

Bu hafta sadece minikleri değil, biz büyükleri de sevindiren bir film vizyona giriyor: Şirinler. Çocukluğumuzun mavi çizgi film kahramanları bu defa beyazperdede macera yaşıyorlar.

Şirinler beyazperdede!

Raja Gosnell’in yönettiği filmde kötü büyücü Gargamel, Mavi Ay kutlamaları sırasında Şirinler köyüne saldırır ve Şirinleri şelaledeki gizli bir geçide kovalar. Büyülü geçitten geçen mavi yaratıklar kendilerini bir anda 2011 New York'unda, Central Park’ın tam ortasında bulurlar.

Sadece üç adet elma boyutunda olan Şirinler, Big Apple (Büyük Elma) olarak da bilinen New York'ta sıkışıp kalırlar. Fakat Gargamel ve korkunç kedisi Azman da Şirinler’in peşinden New York'a gelmiştir! Şirinler şimdi Gargamel'e yakalanmadan köylerine dönmenin yollarını arayacaklar...

Evli çift Patrick (Neil Patrick Harris) ve Grace Winslow (Jayma Mays)'ın evine tesadüfen düşen Şirinler, bu çiftin koruması altında New York'un altını üstüne getirerek hem hayatta kalmaya çalışacaklar hem de Gargamel (Hank Azaria)'e yakalanmadan, Şirinler köyüne giden geçidi yeniden bulmaya çalışacaklar...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER