› 
 › 
11.11.2017

Vizyona giren film önerileri

Dramdan komediye, aksiyondan romantiğe birçok filmin vizyona girdiği soğuk kış günlerinde sinemaya gitmeye ne dersiniz?

Hazırlıkları 2,5 ay, çekimleri 4 ay süren Yol Ayrımı, Kiraz Mevsimi'nden sonra birlikte rol alan Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun oynadığı Mutluluk Zamanı, içerisinde aksiyon, dram ve aşk barındıran Yanlış Anlama, Agatha Christie'nin romanından sinemaya uyarlanan Doğu Ekspresinde Cinayet, Türk edebiyat tarihinin en önemli isimlerinden Sabahattin Ali'nin yaşam öyküsü ve trajik ölümünün anlatıldığı Sabah Yıldızı ve Alman yapımı olan Umudun öteki yüzü son olarak ise hapishane maceralarını anlatan Ağır Kelepçe bu hafta sinema severlerle buluştu! Gelin birlikte hepsini inceleyelim. 

Vizyona giren film önerileri

Yol Ayrımı 
Dram
Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği, Şener Şen'in başrolünde olduğu, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve Mert Fırat gibi isimlerin de rol aldığı "Yol Ayrımı" 10 Kasım’da vizyona girdi.
 
Film, tüm hayatını babasından kendisine kalan tekstil imparatorluğunu daha da büyütmeye adayan fakat geçirdiği bir kaza sonucu yaşama karşı bakış açısını değiştiren Mazhar Kozanlı’nın (Şener Şen) hikayesini anlatıyor.

Fragmanı izlemek için tıklayın.
sener sen
 
Mutluluk Zamanı
Romantik - Komedi
Mutluluk Zamanı filminin başrolünde Kiralık Aşk dizisinde de birlikte yer almış Elçin Sangu ve Barış Arduç bulunuyor.
 
Film, genç yaşta maddi açıdan sahip olunabilecek her şeye sahip, yakışıklı ve karizmatik Mert’in (Barış Arduç) bu tarz şeylerde gözü olmayan Ada’yla (Elçin Sangu) tanıştığı anda hayatının değişmesini konu alıyor.

Fragmanı izlemek için tıklayın.
baris

Yanlış Anlama
Komedi
Filmin yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek oturuyor. Senaryosunu Ayberk Çınar'ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ise Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez, Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin yer alıyor.
 
Film, Türkiye’de zor duruma düşmüş bir ailenin Azerbeycan’dan kalan miras için Bakü’ye gitmesini konu alıyor. Türk oyuncular ve Azerbaycan’ın en iyi oyuncuları Ferda Amin, İslam Mehreliyev’in de yer aldığı maceralarla sizi bol kahkaha, aksiyon, dram ve aşk bekliyor.
Fragmanı izlemek için tıklayın.
 
yanlis
 

Doğu Ekspresinde Cinayet - Murder on the Orient Express
Gerilim - Polisiye
ABD

Agatha Christie'nin romanından sinemaya uyarlanan, Kenneth Branagh’ın hem yönetip hem oynadığı filmde, Halep'te çözdüğü bir davanın ardından İstanbul'a gelen Belçikalı dedektif Hercule Poirot (Kenneth Branagh) burada birkaç gün kalma niyetinde olsa da, acil başka bir durum ortaya çıkınca kendini Calais üzerinden Londra'ya gidecek Doğu Ekspresi'nde bulmasını konu alıyor.
 
Kenneth Branagh,  Johnny Depp,  Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz,  Daisy Ridley gibi starların oynadığı bu filmi soluksuz izleyeceksiniz.

Fragmanı izlemek için tıklayın.
doğu

Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali
Belgesel
Yönetmenliğini ve yapımcılığını Metin Avdaç'ın üstlendiği Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali belgeseli uzun bir araştırma sürecinin ardından Almanya, Bulgaristan ve Türkiye gerçekleştirilen çekimlerle tamamlanarak seyirci karşısına çıktı. Filmde Sabahattin Ali'nin edebiyatçı kimliğinin yanı sıra sevdaları, fikir dünyası ve onu fail-e meçhule götüren dönemin sosyo-politik dinamikleri de ele alınıyor.

Fragmanı izlemek için tıklayın.
afiş

Umudun Öteki Yüzü
Dram – Komedi
Finlandiya, Almanya
Alman yapımı filmde Bir tarafta Helsinki'de yaşayan suratsız ve soğuk bir adam olan restoran sahibi Wickström, diğer tarafta ise bombalarla sarsılan Halep'ten kaçarak kız kardeşi ile yollara düşen Suriyeli bir göçmen, Khaled'in yaşadıklarını konu alan film hem güldürecek hem düşündürecek.
Fragmanı izlemek için tıklayın.
 
umudun-oteki-yuzu

Ağır Kelepçe
Dram - Macera
Türkiye’de hala idam cezasının yasal olduğu yıllarda Arkın, işlemediği bir suçtan dolayı idama mahkum edilirken, Cüneyt de aynı hapishanede hafif yaralama suçundan dolayı yatmaktadır. Filmde bu ikilinin yaşadığı maceraları konu alır.

Fragmanı izlemek için tıklayın.
afis


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER