› 
 › 
pudra.com 29.09.2011

Woody Allen'ın Paris filmi: Midnight in Paris

Woody Allen, Paris'te Geceler filminde iş için Paris'e gelen nişanlı genç bir çiftin yolculuk boyunca değişen yaşamları muhteşem Paris görüntüleri eşliğinde anlatıyor.

64. Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olan Woody Allen yönetmenliğindeki Midnight In Paris'de iş için Paris'e gelen bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Nişanlı genç bir çiftin yolculuk boyunca değişen yaşamları Woody Allen tarzı komik dokunuşlarla bezenmiş.

Woody Allen'ın Paris filmi: Midnight in Paris

Sonbaharda evlenecek olan nişanlı iki gencin hatta özellikle damat adayının bu şehirde başına gelen ve tüm ailenin hayatını değiştirecek gerçek üstü maceraları anlatan bir romantik komedi var karşımızda.

Bu genç adamın şehre, Paris’e duyduğu büyük aşk ve edebiyat sevgisini konu alıyor. Filmin başrollerinde Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni, Adrien Brody ve daha bir çok isim yer alıyor. Eğer siz de edebiyat ve sanatseverseniz, filmde Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway, Salvador Dali gibi büyük isimlere de bu filmde rastlamaktan büyük keyif alacaksınız...

Midnight In Paris - Paris'te Geceler
Yapım: 2011, ABD, Fransa, İspanya
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Oyuncular: Adrien Brody , Rachel McAdams , Marion Cotillard , Owen Wilson , Michael Sheen
Yönetmen: Woody Allen
Senaryo: Woody Allen
Yapımcı: Woody Allen , Stephen Tenenbaum , Letty Aronson , Jaume Roures
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 30 Eylül 2011




Pudra.com öneriyor...
Sonbahar sezonunun en güzel filmlerinden olan Midnight in Paris filmini görmeli... Woody Allen, seyahat ve Paris sevenlerin, 2 saatlik bir süre için güzel bir yolculuğa çıkmak isteyenlerin hoşuna gidecek bu film...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER