› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2014

Yves Saint Laurent'in hikayesi beyazperdede

Yves Saint Laurent'in 21 yaşındayken başlayan ve dünya modasına damgasını vuran öyküsü film oldu. "Yves Saint Laurent" filmi 28 Mart'ta sinemalarda...

Ünlü modacı Yves Saint Laurent'in hayatı film oldu. 28 Mart 2014 tarihinde gösterime girecek olan "Yves Saint Laurent" adlı filmi Jalil Lespert yönetti.

Başrollerinde Pierre Niney, Guillaume Gallienne ve Charlotte Le Bon'un yer aldığı film, 1957 yılı Paris'inde geçiyor. Konusu özetle şöyle:

Yves Saint Laurent henüz 21 yaşındadır ve vefat eden Christian Dior’un kurduğu ünlü moda evinin başına beklenmedik bir şekilde getirilir. Dior adına sergilediği ilk haute couture koleksiyonunda bütün gözler bu çok genç asistana çevrilmiştir. Son derece başarılı ve çığır aşan bu defile sırasında Yves Saint Laurent ileride hayatının aşkı ve ömür boyu iş ortağı olacak Pierre Berge Future ile tanışır. 3 yıl sonra en ünlü moda ve lüks markalarından biri haline gelecek olan Yves Saint Laurent şirketini birlikte kurarlar. Yves Saint Laurent, tüm endişe ve sıkıntılarına rağmen, Pierre Berge’nin desteğiyle, durağan moda dünyasını altüst etmeyi başarır.

İşte filmin fragmanı...



"Yves Saint Laurent" filminden kareleri görmek için Yves Saint Laurent'in hikayesi beyazperdede adlı fotogaleriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2