Pudra.com 27.12.2011

2011'in en çok konuşulan isimleri

Medya Takip Merkezi'nin 2011 yılı araştırmasına göre yılın en çok konuşulan dizizi "Muhteşem Yüzyıl", en çok konuşulan dizi oyuncusu ise "Kuzey Güney"in yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. İşte, diğer sonuçlar...

Medya Takip Merkezi (MTM), 2011 yılı boyunca tüm haberleri analiz ederek yılın çok gündemde kalan yerli dizileri ve dizi oyuncularını tespit etti. Araştırma sonuçlarına göre, yılın en çok gündemde kalan dizisi, hakkında pek çok tartışma çıkan “Muhteşem Yüzyıl” oldu.

2011'in en çok konuşulan isimleri

Show TV’nin beğenilen yapımı "Muhteşem Yüzyıl", 2011 yılında 8 bini aşkın haber ve yazıya konu edildi. Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli sultanlarından Kanuni Sultan Süleyman’ın hükümdarlığı dönemini anlatan, en çok da Hürrem Sultan'la yaşadığı ilişkiye dikkat çeken yapım, dönemi doğru yansıtmadığı gerekçesiyle pek çok siyasi ismin eleştirisine hatta protesto gösterilerine neden oldu.

Hikayesi 1960’lı yıllarda başlayan, Kanal D’nin nostaljik dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, 2011'in en çok konuşulan ikinci dizisi oldu. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl’ün üstlendiği dizi, gazete ve dergilerde 5 bini aşkın habere konu edildi.

Yine Kanal D’de yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım’ın gerçekleştirdiği “Fatmagül’ün Suçu Ne”, 2011’in en popüler üçüncü dizisi oldu. İki sezondur izleyicisiyle buluşan dizi, yıl boyunca 4 bine yakın haber ve yazıda yer aldı.


2011'in en çok konuşulan dizi oyuncuları
Medya Takip Merkezi’nin 2011 raporuna göre, Kıvanç Tatlıtuğ, yılın en çok konuşulan dizi oyuncuları arasında birinci sırada yer aldı. Tatlıtuğ, gazete ve dergilerde yıl boyunca 3 bini aşkın haber ve yazıya konu edildi.

Geçen yılki liderliğini Kıvanç Tatlıtuğ’a kaptıran Beren Saat, bu yıl bir basamak gerileyerek ikinci sırada kaldı. “Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi” ile ekranlara gelen güzel oyuncu, medyanın en çok ilgi gösterdiği kadın oyuncuydu. Beren Saat, yıl genelinde 2 bin 593 adet haber ve yazı ile medyada yansıma buldu.

Beklenen reytinglere ulaşamayınca gösterimine son verilen “Sensiz Olmaz” adlı dizide başrolü oynayan Nurgül Yeşilçay ise listenin 3. sırasına yerleşti.

Bir fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz da, medyada en çok yer alan dizi oyuncuları arasındaki yerini aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER