30.12.2019

2019'da Netflix Türkiye'de en çok izlenenler

2019 yılı boyunca Netflix Türkiye'de en çok izlenen yapımlar, orijinal içeriklerin listesi açıklandı! İşte 2019 şampiyonları!

.

Netflix Türkiye, 2019'un son günlerinde, Türk izleyicisinin en çok dikkatini çeken yapımların listesini açıkladı. İşte 2019 yılı boyunca (*) kah güldüğümüz, kah ağladığımız, kah şaşırdığımız birbirinden ilginç dizi, film ve belgeseller... 

2019 yılında çıkan en popüler 10 belgesel

1. Planet Earth (Gezegenimiz. BBC belgesel dizisi)
Muazzam bir içeriğe sahip olan bu çarpıcı belgeselde, gezegenimizin doğal güzelliğine şahit olurken iklim değişikliğinin tüm canlıları nasıl etkilediğini göreceksiniz.

2. II. Dünya Savaşı'nın en Önemli Olayları (Renkli): Sezon 1
Renkli çekimler içeren bu etkileyici belgesel dizisinde, Pearl Harbor saldırısından D-Day çıkarmasına kadar 2. Dünya Savaşı'nın en önemli olayları ele alınıyor.

3. The Great Hack
2016 ABD başkanlık seçiminin ardından Cambridge Analytica adlı bir veri şirketinin nasıl sosyal medyanın karanlık yönünün sembolü hâline geldiğini keşfedin.

4. Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates (Bill'in Beyninin İçinde: Bill Gates'in Kodunu Çözme)
Bill Gates'in zihnine bir yolculuk yapın. Milyarder iş adamı, kendisini etkileyen kişilerden ve kovalamaya devam ettiği cüretkâr hedeflerden bahsediyor.

5. HOMECOMING: A film by Beyoncé
Beyoncé'nin muhteşem 2018 Coachella performansına yakından bir bakış sunan bu film, yaratıcı kavramlardan kültürel hareketlere giden duygusal yolu gözler önüne seriyor.

6. The Mind, Explainer
Kafanızın içinde neler olup bittiğini hiç merak ettiniz mi? Bu aydınlatıcı dizi ile rüya görmekten kaygı bozukluklarına beynin nasıl işlediğini keşfedin. Üstelik Emma Stone seslendiriyor.

7. Formula 1: Drive to Survive (Formula 1: Yaşamak için Sür)
Formula 1'in kıyasıya rekabetle dolu bir sezonunda pilotlar, yöneticiler ve takım sahipleri hayatı hem pistte hem de pist dışında hızlı yaşıyor.

8. Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı)
Sapkın bir suçlunun dehşet verici videolar paylaşmasının ardından insan avına çıkan bir grup amatör internet dedektifi, karanlık bir yeraltı dünyasının içine çekilir.

9. Street Food: Volume 1: Asia (Sokak Lezzetleri: Bölüm 1: Asya)
Bu dizide, sokak yemekleri üzerine küresel bir kültür yolculuğuna çıkıp leziz yemekleri yapan insanların öykülerini keşfedin.

2019 Yılında Çıkan En Popüler 10 Dizi

1. Atiye
İstanbul'da bir ressam, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarır.
Başroldekiler: Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger

2. La casa de papel
Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.
Başroldekiler: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Pedro Alonso
Yaratıcılar: Álex Pina

3. The Witcher
Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor.
Başroldekiler: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan
Yaratıcılar: Lauren Schmidt Hissrich

4. Hakan: Muhafız
Günümüz İstanbulu'nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.
Başroldekiler: Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü

5. Stranger Things, Sezon 2.
Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.
Başroldekiler: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard
Yaratıcılar: The Duffer Brothers

6. Black Mirror (Toplam 5 sezon)
Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.
Başroldekiler: Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson
Yaratıcılar: Charlie Brooker

7. Sex Education
Özgüvensiz Otis, terapist annesi sayesinde cinsel tavsiyeler hakkında her şeyi bilmektedir. Öyle ki asi Maeve ona okulda bir seks terapisi kliniği açmayı teklif eder.
Başroldekiler: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa
Yaratıcılar: Laurie Nunn

8. The Umbrella Academy
Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşler, şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarır.
Başroldekiler: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda
Yaratıcılar: Steve Blackman

9. The I-Land
Hafızaları silinen ve birlikte bir adaya bırakılan bir grup yabancı, zorlu koşullarda hayatta kalmak için savaşır ve sıkışıp kaldıkları adayla mücadele eder.
Başroldekiler: Natalie Martinez, Kate Bosworth, Ronald Peet
Yaratıcılar: Anthony Salter

10. You
Tehlikeli bir cazibeye sahip, ileri derecede obsesif genç bir adam, takıntı hâline getirdiği kişilerin yaşamlarına girmek için sınırları zorlar.
Başroldekiler: Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti
Yaratıcılar: Greg Berlanti, Sera Gamble

2019 Yılında Çıkan En Popüler 10 Film

1. Organize İşler: Sazan Sarmalı
Kızı ve damadı bir dolandırıcılık kurbanı olduğunda, İstanbullu üçkâğıtçı Asım Noyan yasa dışı bahis dünyasından deli fişek bir patronla karşı karşıya gelir.
Başroldekiler: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola
Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

2. The Irishman
Martin Scorsese'nin büyük ilgi gören bu filminde tetikçi Frank Sheeran, Bufalino suç ailesinin sadık bir üyesi olarak sakladığı sırları anımsıyor.
Başroldekiler: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci
Yönetmen: Martin Scorsese

2. 6 Underground
Ölmüş numarası yapan teknoloji milyarderi, zalim bir diktatörü alaşağı edecek cüretkâr ve kanlı bir görev için uluslararası ajanlardan oluşan bir grup kurar.
Başroldekiler:Ryan Reynolds,Mélanie Laurent,Corey Hawkins
Yönetmen: Michael Bay

4. Müslüm
Acılı bir çocukluk geçiren arabesk şarkıcısı Müslüm Gürses'in karanlık geçmişini aşarak çok sevilen bir efsane hâline gelişinin hikâyesi. Gerçek olaylardan esinlendi.
Başroldekiler: Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl
Yönetmen: Ketche, Can Ulkay

5. Aykut Enişte
Düğünü öncesi dükkânı soyulunca beş parasız kalan bir esnaf, girdiği maddi sıkıntıdan ikinci bir aileye damat olarak kurtulmayı dener.
Başroldekiler: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli

6. Hedefim Sensin
Geveze mizacı yüzünden başı derde giren talihsiz bir çiğ köfte satıcısı, İstanbul'dan kaçar ve güzel bir adada yeni bir hayata başlar.
Başroldekiler: Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri

7. Murder Mystery
Uzun zamandır bekledikleri Avrupa gezisine çıkan New Yorklu polis ve kuaför karısı, bir milyarderin yatında işlenen şaşırtıcı bir cinayeti çözmek için çabalar.
Başroldekiler: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans

8. Arif V 216
Uzayda 1960'lara doğru yol alan Arif, insan olma hayali kuran robot arkadaşını ve dünyayı karanlık bir gelecekten kurtarmalıdır.
Başroldekiler: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur

9. Triple Frontier
Özel kuvvetler eski mensubu beş arkadaşın Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronunu devirmek için tekrar bir araya gelmesi, istenmeyen bir dizi sonucu beraberinde getirir.
Başroldekiler: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam

10. I Am Mother
İnsan soyunun tükenmesinin ardından anaç bir droid tarafından yetiştirilen genç kız, başka bir insanla karşılaşır ve tüm dünyası altüst olur.
Başroldekiler: Clara Rugaard, Rose Byrne, Hilary Swank

(*) Liste, 2019'da yayınlanan içerikler baz alınarak, Aralık ayı izlenmeleri üzerinden tahmini izlenme sayılarını içermektedir. 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2