26.11.2019

Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu seçildi

Haluk Bilginer, Onur Saylak'ın Şahsiyet dizisindeki performansı ile 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü!

Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sanatçı Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.
 
Agah Beyoğlu

Haluk Bilginer, senaryosunu Hakan Günday'ın, yönetmenliğini Onur Saylak'ın yaptığı, dizinin ana karakteri olan 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli Agah Beyoğlu'nu canlandırdığı Şahsiyet dizisindeki performansı ile 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü! 

Dizideki muhteşem performansı ile izleyicileri kendisine hayran bırakan Bilginer'in uluslararası platformda kaydettiği bu başarısı tüm Türkiye'nin gündemine oturdu.

Bilginer, ödül aldıktan sonra Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada "Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum." açıklamasını yaptı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2