Pudra.com 03.01.2013

Beren Saat'in yeni dizisi "İntikam" başlıyor

Beren Saat'in merakla beklenen yeni dizisi "İntikam" bu akşam başlıyor. Genç bir kızın intikam savaşını anlatan dizinin ilk bölümü saat 20.00’de ekranda olacak.

Kanal D’nin "Bu hikayede kimse affedilmeyecek" sloganıyla çıkan yeni dizisi “İntikam”, bu akşam başlıyor.

Beren Saat'in yeni dizisi

Başrollerini Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat’ın paylaştığı, babası komploya kurban giden genç bir kızın intikam savaşını anlatan dizinin ilk bölümü saat 20.00’de ekrana gelecek.

Dizide Beren Saat'in canlandırdığı Yağmur Özden; çekici, zengin ve tehlikeli bir kadındır. Hayatını, babasını ve çocukluğunu elinden alanlardan intikam almaya adamıştır. Gerçek ismi olan Derin Çelik’i düşmanlarından gizlenmek için değiştirmiştir. Duygularını ve iç dünyasını düşmanlarından ustalıkla gizler. İntikam hedefi, Yağmur’u hayatının aşkı Rüzgar'dan (Nejat İşler) vazgeçmeye zorlar.

Yağmur, hedefine ulaşmak için en büyük düşmanlarının, yani Arsoy Ailesi’nin oğlu Emre’yi (Mert Fırat) kendine aşık edecektir. Yağmur’un ne zaman kötü, ne zaman vicdanlı olacağı önceden kestirilemez. İntikamına ulaşmak için sert bir kabuk giyinmiştir. Fakat vicdanının sesine her zaman kulak tıkayamaz. İç hesaplaşmaları, zaman zaman gardının düşmesine ve tökezlemesine neden olur. Ama Yağmur, hedefinden asla vazgeçmez. Çünkü onu hayatta tutan tek şey, babasının intikamını almak için kendine verdiği sözdür.

3 Ocak 2013'te (bu akşam) ekrana gelecek olacak "İntikam" dizisinin fragmanını izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER