Pudra.com 16.05.2012

Büşra Pekin Muhteşem Yüzyıl'da

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla üne kavuşan oyuncu Büşra Pekin, "Muhteşem Yüzyıl"ın bu akşamki bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor. İşte Büşra Pekin'in rolü...

Son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıklıkla bahsettiren Büşra Pekin, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümüne konuk oluyor.

Büşra Pekin Muhteşem Yüzyıl'da

Milliyet'in haberine göre eski saraydan kumaş satmak için gelen ama asıl amacı Hürrem Sultan'a haber getirmek olan Şirin Hatun karakteri için kamera karşısına geçen Büşra Pekin, "Muhteşem Yüzyıl dizisi rejisi, senaryosu, kostümleri ve dekoruyla ülkemizde çok önemli bir yere sahip. zaten severek izlediğim bu diziye konuk olmak heyecan vericiydi. Oyuncular Muhteşem Yüzyıl gibi iyi kurulmuş, büyülü dünyalara girmeye dünden hazırdır. Özellikle bir dönem karakterini oynamak oyuncu açısından iştah açıcı. İnsan oynarken kendini o döneme ait hissediyor. Bizim işimizin de en eğlenceli tarafı bu" dedi.

Çekimleri iki günde tamamlanan Pekin, "Muhteşem Yüzyıl yönetmenlerine, oyuncularına ve ekibine beni içlerinden biri gibi karşıladıkları için teşekkür ederim. Harika bir setti" diye konuştu.


Etiket: televizyon, diziler
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER