@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.05.2013

Ekranda hep görmek istediğimiz yakışıklılar

Senaryolar üç aşağı beş yukarı birbirinin benzeri. Bizi asıl ekrana kilitleyen, karizmatik bakışları ve seksi vücutlarıyla başrol aktörleri... İşte hep görmek istediğimiz o yakışıklılar...

Haftanın yedi günü TV kanallarında birbirinden sürükleyici diziler var. "Ben hiç televizyon izlemem" ya da "Türk dizileri mi, ıyy!" diyenler olsa da aramızda, hepimiz biliyoruz ki hiçbirimiz aslında bu dizilere kayıtsız kalamıyoruz. Hepsini takip etmemiz imkansız elbette, aralarından seçim yapıyoruz. Ama magazin basını sayesinde de kim kimi öpmüş, kim kimi öldürmüş, hemen hemen tüm dizilerden haberdar oluyoruz.

Senaryolar üç aşağı beş yukarı birbirinin aynı. Bu durumda bizi ekrana kilitleyen, 'müthiş senaryoları' diyemeyeceğiz, üzgünüz. Sözü nereye getireceğimizi anladınız. Karizmatik bakışları ve seksi vücutlarıyla sevgili başrol aktörlerimize!

Bu yakışıklı oyuncular bizi her hafta ekranlara hapsediyor diyebiliriz. Ama onları özel kılan yalnızca yakışıklılıkları dersek haksızlık etmiş oluruz. Bazılarının ilk mesleği oyunculuk olmasa da şimdilerde bu işi en iyi yapanlardan olması, yakışıklılıklarından sonra hepsinin ikinci ortak özelliği bizce.

Pudra.com editörleri olarak kafa kafaya verdik ve hem yakışıklı hem yetenekli oyuncuları listeledik. Listenin bir numarasında sürpriz bir isim yok. Tahmin edebileceğiniz üzere Kıvanç Tatlıtuğ tüm zamanların, ama en çok da son zamanların favori erkek oyuncusu.

Ondan hoşlanmayan, oyunculuğunu beğenmeyen çok az kişi vardır sanırız. Yıllar önce modellik mesleğini bırakıp "Gümüş" dizisiyle beyaz cama transfer olan Tatlıtuğ, oyunculuk yeteneğini her dizisinde bir kez daha kanıtladı, her defasında çıtayı yükseltti. Asıl yükselişini "Aşk-ı Memnu" ile yapan Tatlıtuğ, şimdilerde oynadığı "Kuzey Güney" dizisiyle de oyunculuk kariyerinin zirvesine oturdu. Sinemadaki başarısını ayrı bir yere koyuyoruz. Kısacası, onun üzerine söyleyenecek çok söz var. Ama şimdi listedeki diğer yakışıklılara haksızlık olmasın diye sözü burada kesiyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için Kıvanç Tatlıtuğ’u sevme ve sevmeme nedenleri haberimizi öneriyoruz. Ve buradan yola devam edip diğer yakışıklı oyunculara geçiyoruz.

İkinci sırada çoğunuzun tahmin edeceği gibi Kenan İmirzalıoğlu var. Nejat İşler, Mehmet Günsur, Tolgahan Sayışman, Buğra Gülsoy, Burak Özçivit, Engin Altan Düzyatan, Ahmet Kural, Okan Yalabık, Murat Yıldırım, Engin Akyürek, Yiğit Özşener, Ozan Güven, Cemal Hünal, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk, Birkan Sokullu, Berk Hakman da listemize dahil ettiğimiz isimler. Pudra.com'un galerisinde yer alan tüm bu yakışıklıların fotoğraflarına bir kez daha yakından bakın ve bize söyleyin: Bunlar, ekranda hep görmek istediğimiz yakışıklılar değil mi?

Başarılı oyunculukları ve yakışıklılıklarıyla kalplerimizi fetheden oyuncuların en güzel fotoğraflarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2