Pudra.com 20.02.2013

Engin Günaydın polisiye komediyle dönüyor

Kanal D ekranlarında yeni bir polisiye komedi dizisi başlıyor. Engin Günaydın'ın başrolde olduğu “Galip Derviş", Amerika'da izlenme rekorları kıran dizinin uyarlaması olarak ekrana gelecek.

Başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Orhan Güner ve Ersin Korkut’un oynadıkları, “Galip Derviş” adlı yeni komedi polisiye dizisi yakında Kanal D'de başlayacak.

Engin Günaydın polisiye komediyle dönüyor

Amerika'da izlenme rekorları kıran, Altın Küre ve Emmy ödüllü “Monk” dizisinin uyarlaması olan “Galip Derviş”, eski bir komiser olan ve obsesif kompulsif kişilik bozukluğu nedeni ile açığa alınan Galip Derviş'in komik maceralarını konu alıyor.

Amerika’da 2002 - 2009 yılları arasında 8 sezon yayınlanan ve izlenme rekorları kıran, Andy Breckman’ın yaratıcısı olduğu, NBC Universal’in dizisi, Altın Küre ve Emmy ödüllü “Monk” dizisinin uyarlaması olan “Galip Derviş”te Engin Günaydın, Galip Derviş'i; Algı Eke, Hülya'yı; Orhan Güner, Başkomiser İzzet'i ve Ersin Korkut da Komiser Ahmet karakterlerini canlandırıyor. Dizinin yönetmenliğini Barış Pirhasan, senaryo uyarlamasını Ahmet Saatçioğlu üstleniyor. Dizinin konusu şöyle:

Galip Derviş, sayısız fobi ve takıntılarıyla zaman zaman komik durumlara düşse de, belki de görüp görebilecek en şaşırtıcı, en akıl almaz, en zeki adamdır. O, kelimenin tam anlamı ile bir dâhidir. Çözülmesi imkansızmış gibi görünen her vakada, hemen akla gelen ilk ve tek isimdir.

Ancak bir sabah gelen bir haberle bütün dünyası tepe taklak olur. Hayatının aşkı, karısı Belgin’i, arabasına konulan bir bombanın patlatılması sonucu kaybeder. Bu korkunç travma yüzünden, Derviş’in bütün takıntı ve fobileri katlanarak geri döner.

Galip Derviş açığa alınır. Artık polis değildir. Görevden alınması, Belgin’in kaybıyla baş etmeye çalışan Derviş için ikinci büyük yıkım olur. Fakat Derviş’in bir gün düzeleceğine ve yeniden polis olabileceğine inanan Başkomiser İzzet, onu yalnız bırakmaz. Derviş’i çekip çevirmesi, toparlaması için hemşire Hülya’yı tutar. Derviş ise, Belgin’den sonra ilk kez birinin yanında bu kadar rahattır. İkisi, zamanla “çok iyi bir ikili” olur.

Derviş, her ne kadar artık fiilen polis olmasa da, üstün zekası, yeteneği ve Hülya’nın desteğiyle, teşkilata gelen önemli, çözümsüz davalara “danışman”lık yapmaya başlar.

Galip Derviş, bulaştığı her olayı çözer ve çözdüğü her vakada tekrar polisliğe iade edileceğinin hayalini kurarken, karısının katilini de aramaya devam eder.

"Galip Derviş" dizisinin ilk fragmanını izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER