@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.03.2014

Kurt Seyit ve Şura bu akşam başlıyor!

Star TV'nin yeni dizisi "Kurt Seyit ve Şura" bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı dizi, bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerde yer aldığı "Kurt Seyit ve Şura" dizisinin ilk bölümü bugün saat 20.00'de, Star TV'de ekrana gelecek.

Kurt Seyit ve Şura bu akşam başlıyor!

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen dizinin yönetmenliğini Hilal Saral, senaristliğini ise Ece Yörenç üstleniyor. Müziklerini Toygar Işıklı'nın üstlendiği dizide Birkan Sokullu, Ushan Çakır, Seda Güven, Elçin Sangu, Aslı Orcan, Neşe Baykent, Mehmet Yılmaz, Berk Erçer, Doğu Alpan, Zerrin Nişancı, Tuğçe Karabacak, Sarpcan Köroğlu gibi isimlerle birlikte Serdar Gökhan ve Şefika Ümit Tolun da rol alıyor.

Nermin Bezmen'in "Kurt Seyt ve Shura" adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstanbul’una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, Aluşta'dan işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculuk bu akşam başlıyor.

İşte, Kurt Seyit ve Şura'nın yeni fragmanı...



"Kurt Seyit ve Şura" dizisinde kim, kimdir? Öğrenmek için Kurt Seyit ve Şura'nın karakterleri yazımıza tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER