Pudra.com 26.12.2012

Muhteşem Yüzyıl'da büyük gerilim

Muhteşem Yüzyıl'da bu akşam Hürrem’in kendisine kurduğu tuzaktan kurtulan İbrahim intikam alma peşine düşüyor. Saraydaki casusun kim olduğu da ortaya çıkıyor. Muhteşem Yüzyıl'ın gerilim dolu yeni bölüm fragmanını Pudra.com'da izleyin.

Bu akşam Star TV'de ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin 79. bölümü büyük gerilime sahne olacak.

Muhteşem Yüzyıl'da büyük gerilim

İbrahim'in Hürrem’in kendisine kurduğu tuzaktan kurtulduğu yeni bölümde, ölümden dönen İbrahim, Hürrem’den intikam alma işine girişiyor. Ayrıca payitahttaki casusun kim olduğu ortaya çıkıyor. İşte 79. bölümün konusu:

İbrahim, olan biteni Süleyman’a anlatırken, Hürrem de yanındadır. Bu olay, İbrahim ile Hürrem arasındaki uçurumu daha da derinleştirir.

İbrahim’in başına gelenleri öğrenen Hatice öfke içindedir. İbrahim’in hayatından endişe duyarak, Hürrem’e karşı yeni bir ittifak arayışına girer. İbrahim ise intikam peşindedir. Hürrem’e en zayıf olduğu yerden saldırır. İbrahim, Şehzade Mehmet’i saraydan uzaklaştırır. Oğlunun, baş düşmanıyla çıktığını öğrenen Hürrem, korku içindedir. Her yerde şehzadesini aramaya başlar. Fakat Hürrem’in ulaşabildiği tek şey, Şehzade Mehmet’in kanlı kaftanıdır.

Manisa’da ise casus avı devam etmektedir. Taşlıcalı Yahya’dan şüphelenen Mahidevran, onun üzerine gider. İhanetle suçlanan Taşlıcalı, Mihrimah’la yaşadığı aşkı itiraf etmeye mecbur kalır. Mustafa, kendisini öldürmeye çalışan casusla burun buruna gelir.


Muhteşem Yüzyıl'ın 79. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER