@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.09.2013

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni kadrosu

Muhteşem Yüzyıl'ın dördüncü ve son sezonu olan "Son Dem" için kadroya dev isimler dahil oldu. Pudra.com ekibi olarak bu akşam başlayacak yeni sezon öncesi sizi yeni isimlerle tanıştıralım istedik.

2011 yılında başlayan ve her sezon çok ses getiren dizi "Muhteşem Yüzyıl" son sezon için hazır! Star TV'de bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek dizinin hayranları için geri sayım başladı.

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni kadrosu

Heyecanla beklenen yeni dönem için kadroya pek çok ünlü isim katıldı. Bunların başında Hürrem Sultan'ı canlandıracak Vahide Gördüm geliyor. Bazı karakterleri daha önceden tanıyor ve hikayedeki yerlerini biliyoruz. Fakat artık şehzadeler büyüdü ve diziye yeni karakterler eklendi. Dizinin yeni oyuncularının senaryodaki yerlerini öğrenmek ve heyecanınızı bir an olsun yatıştırmak isterseniz her karakter için ayrı ayrı hazırlanan fragmanlara bir göz atın!

Haseki Hürrem Sultan - Valide Gördüm
Muhteşem Yüzyıl’ın son sezonunda Hürrem Sultan’ı canlandıracak olan Vahide Gördüm, çocuklarını dışarıdaki tehlikelere karşı korumak için her şeyini ortaya koyacak fakat asıl çocuklarını birbirlerinde koruyabilecek mi?



Şehzade Selim - Engin Öztürk
Hürrem Sultan’ın oğlu Şehzade Selim, 1542 yılında Konya sancak beyliğine atanır. Annesi Hürrem Sultan öldükten sonra taht varisi olarak Selim ve Beyazıt kalacaktır. Beyazıt daha atak ve isyankar olduğu için babaları Sultan Süleyman daha sabırlı olan oğlu Şehzade Selim’in tarafını tutacaktır.



Şehzade Beyazıt - Aras Bulut İynemli
Hürrem Sultan‘ın bir diğer oğlu olan Şehzade Beyazıt annesinin ölümüne kadar tahtın varisi olarak görülüyordu. Hürrem Sultan vefat edince güçsüz kalan Beyazıt ablası Mihrimah Sultan tarafından da desteklemeyince abisi Selim ile savaşa girecektir.



Nurbanu - Merve Boluğur
Merve Boloğur, asil bir Venedik’li ailenin kızı ile Osmanlı’ya gönderilen, kölelikten gelerek ilk “Valide Sultan” olan Nurbanu karakterini canlandıracak. Hürrem Sultan tarafından fark edilerek Şehzade Selim’in haremine giren Nurbanu, Şehzade Selim’in tahta çıkması için, elinden gelen her şeyi yapacaktır.



Atmaca - Sarp Akkaya
"Atmaca’ karakterini canlandıracak Akkaya, Şehzade Mustafa’yı korumak ve tahta geçmesini sağlamak için kurulan gizli oluşumun lideri rolünü canlandıracak. Şehzadeye yönelik suikastlari engelleyecek.



Fatma Sultan - Meltem Cumbul
Valide Sultan’ın kızı olan Fatma Sultan, Süleyman’ın en küçük kız kardeşidir. Asaleti ve fiziksel özellikleriyle Valide Sultan’ı andırır, bu yüzden Süleyman onu hemen sahiplenir. Güleç ve eğlenceli bir insan olan Fatma Sultan, bu yönüyle haremde gönülleri kazanır. Fatma Sultan ile Hürrem pek çok kez karşı karşıya gelecek ve sarayın koridorlarında yine pek çok entrika dönecektir.



Mihrünisa - Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç, dizide Şehzade Mustafa’nın büyük aşkı Mihrinisa karakterini canlandıracak. Mustafa’nın en yakın destekçilerinden, denizlerin Fatih'i olarak anılan Barbaros Hayrettin Paşa'nın kızı olan Mihrünnisa, Amasya’ya taşındıktan sonra Mustafa ile sık sık görüşmeye başlar. Şehzade Mustafa’nın katıldığı şiir meclislerine takma isimle Şehzade Mustafa’ya gönderme yapan şiirlerini gönderir. Bir süre sonra da o şiirleri gönderenin Mihrünnisa olduğu ortaya çıkar.



Cihangir - Tolga Sarıtaş
Kanuni Sultan Süleyman'ın Hürrem Sultan'dan olan dördüncü oğludur. Fiziksel rahatsızlıkları bulunması sebebiyle sancak istememiştir. Az sayıda sefere katılmıştır. Cihangir'in en çok sevdiği kardeşi hep Şehzade Mustafa olmuştur. Ağabeyinin 1553 tarihinde Nahcivan Seferi sırasında padişahın otağında boğdurulması sebebiyle buna dayanamayan Cihangir aynı sene Halep'te hayatını kaybetmiştir. Babası Kanuni, onun adına Cihangir adlı semt kurdurmuştur.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER