17.05.2012

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizi

Çekimleri Diyarbakır'da devam eden, başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen ve Nur Sürer gibi güçlü isimlerin yer aldığı "Sultan" çok yakında ekranda.

Nurgül Yeşilçay’ın “Sultan” karakterini canlandırdığı dizi, sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel zenginliğiyle, ilk bölümden itibaren ekranların yeni gözdesi olmaya aday.

Nurgül Yeşilçay'dan yeni dizi

“Sultan”ın oyuncu kadrosu
Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken “Sultan”da; Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen, Nur Sürer, Seray Gözler, Orhan Güner, Esra Kızıldoğan, Merve Altınkaya, Hande Dane, Orhan Şimşek, Kadir Özdal, Burak Deniz, Haluk Cömert, Ebru Ojen Şahin, İbrahim İris, Hakan Karsak, Nazmi Kırık, Ferhat Yılmaz, Meriç Aral, Hüseyin Karataş ve Burak Temiz rol alıyor.

Dizinin konusu:
Sultan, yıllar önce yaşanan büyük bir aşktan ‘geriye kalan’ üzerine şekillenir... Üç kuşaktır aynı coğrafyada yaşayan iki ailenin hayatı üzerinden öncelikle yaralı bir aşkı, beraberinde acıyı, sevinci, hayatın bütün duygu ve durumlarını, Diyarbakır’ın çok kültürlü dokusunu zemin alarak anlatan sıcak bir insan hikayesi.

İsimleri aynı türbeden adanan Şeyhmus ile Sultan’ın büyük aşkı; birinin gitmesiyle diğeri için sonsuz, muallak bir beklemeye, dönüşür.

"Sultan" çok yakında Kanal D'de başlayacak...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER