Pudra.com 20.01.2012

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den kimler ayrılıyor?

Kanal D’nin çok izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin gelecek sezonunda bazı isimler kadroda yer almayacakmış. O isimler kimler?

Ayakligazete.com’un haberine göre, geçtiğimiz günlerde dizinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’nın dizi ekibinden ayrılacağı açıklanmıştı. Erkan Petekkaya’nın diziden ayrılma sebebi olarak ise dizi çekimlerinin yoğun olmasından dolayı Petekkaya’nın sağlığının bozulduğu yazılmıştı. Ancak olayın iç yüzü öyle değilmiş. İddiaya göre önümüzdeki sezon, 20 yıl ileriye geçiş yapacak olan dizinde tüm oyuncular gibi Ali Kaptan da 20 yıl yaşlanacak. Bunu öğrenen Erkan Petekkaya yaşlı bir adamı oynamak istemediğini dile getirmiş ve önümüzdeki sezon dizide yer almayacağını açıklamış. O nedenle Ali kaptan, ya kaptanlığına geri dönüp dizide boy göstermeyecek ya da senaryo gereği öldürülerek diziden çıkartılacak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den kimler ayrılıyor?

Küçük Osman zorunlu olarak ayrılıyor
Dizi önümüzdeki sezon 20 yıl ileriye gidecek ve şimdinin küçük Osman’ı önümüzdeki sezon Avukat Osman olacak. Okuyup avukat olan Osman’ı kimin canlandıracağı henüz belli değil. Bu durumda Osman (Emir Berke Zincidi) diziden zorunlu olarak ayrılmak zorunda kalacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER