Pudra.com 27.01.2012

Türkiye bu aileyi çok sevdi!

İlk bölümüyle Salı akşamı TRT 1'de seyircisiyle buluşan Mint Prodüksiyon'un yeni dizisi Seksenler, hem ratinglerde hem de sosyal medyada ilk sıralarda yer aldı.

Seksenler dizisi, izleyenleri 80'li yıllara uzanan nostaljik bir yolculuğa çıkardı. 80'li yılları yaşayanlar diziyi izlerken hem eğlendiler hem de o yıllarda kendi yaşantılarından kesitler buldular.

Türkiye bu aileyi çok sevdi!

Dizi ilk bölümüyle izleme oranlarında da büyük başarı yakaladı. Rating ölçüm kuruluşu SBT'den gelen verilere göre, Seksenler dizisinin 1. bölümü AB grubu izlenme oranlarında 4.sırada yer aldı ve yayınlandığı saatte en çok izlenen 2. dizi oldu.

"Seksenler" aynı zamanda Pazartesi ve Salı gününün Twitter'da en çok konuşulan konu başlığıydı. Dizinin başlamasından önce binlerce kullanıcı #seksenler başlığıyla Twitter'da yazınca, Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. İki gün üst üste Trend Topics'te yer alarakbüyük bir başarı yakaladı.

MinT Prodüksiyon’un sosyal medya ajansı Sihirbuzz’ın verdiği verilere göre dizi ile ilgili toplam 9.125 tweet atıldı ve 2 milyonun üzerinde kişiye ulaşıldı.

TV ve köşe yazarlarından da olumlu eleştiriler alan Seksenler dizisi ilk bölümü ile yakaladığı büyük başarıyı sonraki bölümlerinde de devam ettireceğinin sinyallerini verdi. Tüm yorumların ortak paydası "Türkiye bu aileyi çok sevdi" şeklinde manşetlerde ki yerini aldı. İzleyenlerin birleştiği bir diğer ortak fikirde dizinin herkesi 80'lerde güzel ve unutulmaz hatıralarıyla tekrar buluşturduğu oldu.

www.seksenler.tv


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER