› 
 › 
Pudra.com 23.01.2012

18+ tiyatro oyunu: Yaklaştıkça (Closer)

Cesur sahneleriyle tüm dünyada olay yaratan “Closer”ın yerli versiyonu “Yaklaştıkça”, tiyatro severlerle buluştu. Galada gözler, başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya’nın üzerindeydi.
























Murat Han, Şencan Güleryüz, Nilperi Şahinkaya ve Esin Harvey’in rol aldığı “Yaklaştıkça”nın (Closer) galası 13 Ocak Cumartesi günü Profilo Gösteri Merkezi’nde yapıldı. Patrick Marber’in 1997 yılında yazdığı oyun, daha sonra 2005 yılında Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen başrollerinde oynadığı “Closer” adıyla sinemaya aktarılmıştı. Cesur sahneleriyle tüm dünyada olay yaratan "Closer"ın ülkemizde gösterilen yerli versiyonu da büyük ses getirdi. Özellikle “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de Mesude’yi canlandıran Nilperi Şahinkaya'nın erotik sahneleri büyük yankı uyandırdı.

Oyunun konusu şöyle:
Günümüz Londra'sında birbirine yabancı dört insanın tanışmasıyla tesadüfler arka arkaya gelmeye başlar. Birbirlerine duydukları anlık hislerse aldatmaları beraberinde getirir.

İngiliz bir gazeteci olan Dan, mesleğini çok ciddiye alan ve kariyer yapmak isteyen biridir. Ancak, onun görevi gazetedeki ölüm ilanları yazmaktır. Dan, genç bir striptizci olan Alice'ten etkilenir. Ancak, fotoğrafçı Anna'yla tanışınca, duygularına ve ihtirasına hakim olamaz.

Oyun, günümüzdeki hızlı ilişki anlayışını, insanların ilişkilere bakışlarını, aşk ve svgi anlayışlarını, ilişkilerdeki yozlaşmayı gözler önüne seriyor. Kimi zaman düşündürüp, kimi zaman yüzlerde tebessüm bırakacak...




Cüretkar ve güçlü oyunculuklarıyla göz dolduran ve hakkında çok konuşulan "Yaklaştıkça"yı 18 yaşından büyükler kaçırmasın!

www.tiyatroistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER