› 
 › 
04.01.2019

Büyüleyici 'Alice' müzikali başlıyor

Alice Harikalar Diyarında müzikal oluyor! Alice'in kadrosunda Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, İbrahim Selim, Enis Arikan, Şükrü Özyıldız ve Merve Dizdar var.

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak sahnedeki yerini alıyor...

Alice ile birlikte bir tavşan deliğinden geçerek Harikalar Diyarı'na varmaya; mantık, matematik ve felsefenin derinliklerinde dolaşmaya hazır mısınız?

Daha önce sessiz film döneminden başlayarak pek çok filme, Disney animasyonlarına ve hatta opera ve balelere ilham veren, romanın içindeki liberettodan yola çıkılarak adına opera dahi yazılan Alice Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland) yazıldığı tarihten bu yana geçen yüz elli yılı aşkın süre boyunca, edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğini hep korudu.

Şimdiye kadar 174 dile çevrilen edebiyatın eşsiz eseri Alice Harikalar Diyarında, şimdi de Serenay Sarıkaya'dan İbrahim Selim'e kadar çok yakından tanıdığımız ve sevdiğimiz dev oyuncu kadrosu ile müzikal oldu. BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında “Alice” ismiyle izleyiciyle buluşacak müzikal, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisiyle sahnedeki yerini alacak.

Serenay Sarıkaya AliceMüzikalde Serenay Sarıkaya "Alice" olarak izleyicisinin karşına çıkmaya hazırlanıyor. Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaşacak.

BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dünya sahnelerinin dev prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisi ile buluşacak olan müzikal dev sahne prodüksiyonu, etkileyici görsel efektleri, benzersiz kostümleri, müzikleri ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile büyüleyici bir sahne şovuna hazır!

Müzikal, fantastik öğeleri korunarak günümüze uyarlandı

Alice adında bir kız çocuğunun, bir tavşan deliğinden geçerek girdiği fantastik bir dünyada başından geçen hikâyeleri anlatan romandan yola çıkarak Alice adı ile uyarlanan ve Serenay Sarıkaya'nın Alice karakterini canlandırdığı müzikal, Serdar Biliş yönetmenliğinde günümüze uyarlandı. Buna göre, müzikalde mobil uygulamalar kullanan ve sanal dünyaya giren bir Alice göreceğiz. 

“Ben kimim?”
Hangisi gerçek, hangisi sanal?
Kendini yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden Alice, bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve beyaz tavşanı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar. 

“Ben Kimim?” sorusuna cevap ararken kendini fantastik bir dünyada bulan Alice, hayal gücü zenginliğiyle bu yeni evrende kendi cesaretini sınayacak, korkularıyla, arzularıyla baş başa kalacaktır. 

“Alice” müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın, büyüme hikayesi.

Alice müzikali kadrosuAlice müzikali için dev oyuncu kadrosu da çok heyecanlı. Enis Arıkan'ın 3 Şubat günü paylaştığı gönderi de bu heyecanı bize çok iyi bir şekilde yansıtıyor.

Yöneten: Serdar Biliş
Koreograf : Beyhan Murphy 
Oynayanlar: Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim, Merve Dizdar


Fotoğraf: Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya, Gülçin Salacan, Şükrü Özyıldız, Ezgi Mola, Nisan Ceren, Serdar Biliş, Merve Dizdar​

Alice Müzikali Zorlu PSM programı
  • 7 Şubat 2019 Perşembe, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 12 Şubat 2019 Salı, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 20 Şubat 2019 Çarşamba, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 21 Şubat 2019 Perşembe, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 26 Şubat 2019 Salı, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 27 Şubat 2019 Çarşamba, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 04 Mart 2019 Pazartesi, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 11 Mart 2019 Pazartesi, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 12 Mart 2019 Salı, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
  • 24 Mart 2019 Pazar, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, İstanbul
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2