› 
 › 
Pudra.com 08.09.2011

Dot, Öksüzler ile 1 Ekim'de perde açıyor

Tiyatro Dot, yeni sezona 1 Ekim'de sahnelenecek "Orphans / Öksüzler" adlı oyunla başlıyor. Tuğrul Tülek'in yönettiği oyunda Gizem Erdem, İbrahim Selim ve Ushan Çakır rol alıyor.

Tiyatro Dot’un yeni sezonun ilk oyunu olarak DOTMARSTA SALONU’nda sahneleyeceği ORPHANS / ÖKSÜZLER’in yazarı DENNIS KELLY, yönetmeni TUĞRUL TÜLEK, oyuncuları GİZEM ERDEM, İBRAHİM SELİM, USHAN ÇAKIR.

Dot, Öksüzler ile 1 Ekim'de perde açıyor

Evliliklerinde hiçbir sorun yokmuş gibi görünen genç bir çift, evlerinde bir kutlama yemeği yemektedir. Kadının erkek kardeşi üstü başı kan içinde eve gelir, sokakta başına gelenleri anlatmaya başlar. Genç adam sokakta olanları anlattıkça hikayesi karmaşıklaşır, boşluklar şüpheleri artırır ve bütün aile büyük bir trajediye doğru sürüklenir.

Orphans / Öksüzler, 1 Ekim 2011 Cumartesi akşamından itibaren ekim ve kasım ayları boyunca her perşembe, cuma ve cumartesi 21.00’de, pazar 17.00’de Dotmarsta Salonu'nda sahnelenecek.

Dot, Maçka G-Mall içinde yeni bir salon daha açıyor
Üç sezondur Maçka G-Mall’da Dotmarsta Salonu'nda oyunlar sahneleyen Dot, bu sezon yine Maçka G-Mall’da yeni bir salon daha açıyor.
Bu yeni salonun hazırlık çalışmaları henüz devam ediyor. Kasım-Aralık 2011 döneminde açılacak yeni salon, yeni bir proje ile sezona başlayacak. Yeni salonda sahnelenecek olan yeni proje BEAUTIFUL BURNOUT, projenin yönetmeni ise MURAT DALTABAN.

Dotmarsta Salonu
Maçka G-Mall
Harbiye Mahallesi Kadırgalar Caddesi No:3 İstanbul


İletişim ve Rezervasyon için:
0212 232 48 28 - 0212 232 44 40 – 0212 251 45 45


(Telefonda kredi kartı ile bilet satışı yapılıyor.)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER