› 
 › 
Pudra.com 18.10.2011

Geçen yıl kapalı gişe oynayan CAM yeniden sahnede!

Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer’in rol aldığı tiyatro oyunu ''Cam'', ikiyüzlü ilişkilerin güldüren hikayesiyle bir kez daha izleyicilerin karşısında.

“Cam” perdelerini açtığı Ocak 2010’dan bu yana sergilenen sayısız oyunda tiyatro severlerin büyük beğenisini toplamıştı. “Cam”ın oyuncuları geçtiğimiz sezon önemli ödüllere aday gösterilirken, oyun Selen Uçer’e de 2011 Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Yardımcı Kadın Oyuncusu” ödülünü getirmişti.

Geçen yıl kapalı gişe oynayan CAM yeniden sahnede!

Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği “Cam”, resim dersleri veren bir ressam, onun boşanmak üzere olduğu kocası, yakın arkadaşı ve iki öğrencisinin etrafında şekilleniyor. İnsanların kurduğu yakın ve özel ilişkilere yakından bakan oyun, bu ilişkilerin sahteliğini ve kırılganlığını esprili anlatımıyla ortaya koyuyor.

Başarılı bir kara mizah örneği sunan "Cam" aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki ayrı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor.

“Cam”da, 9. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” seçilen Dolunay Soysert, “Nefes-Vatan Sağolsun” filminin yüzbaşısı, Mete Horozoğlu ile “Yaprak Dökümü” dizisindeki “Ferhunde” rolüyle tanınan Deniz Çakır’ın yanı sıra sevilen oyuncular Bülent Alkış ve 15. Adana Altın Koza Film Festivali “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllü Selen Uçer rol alıyor. İki perdeden oluşan “Cam”ın yardımcı yönetmenliğini Zeynep Ocak üstlenirken, dekorlarını Barış Dinçel hazırladı.

CAM
20 Ekim 2011 Perşembe akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde
22 Ekim 2011 Cumartesi akşamı saat 21:00’de Profilo Kültür Merkezi’nde

Oyun biletleri; Biletix’ten ve salonların gişelerinden temin edilebilir.


Etiket: tiyatro, cam
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER