› 
 › 
16.01.2023

'Hadi Uyu Artık' bu sezon tekrar tiyatroseverlerle buluşuyor

Fulden Akyürek ve Bilal Çatalçekiç'in iki kişilik komedi oyunu "Hadi Uyu Artık" yeni sezonda da tiyatroseverler ile buluşuyor.

Herkesin kendisinden, çevresinden bir şey bulabileceği hem dramatik hem de komedi öğelerinin aynı oyunda iç içe bulunduğu "Hadi Uyu Artık" bu sezon da izleyici karşısına. Geçtiğimiz sezon prömiyerinde satılan biletlerin gelirinin otizmli bireylerin eğitimine katkı sağlamak için bağışlandığı; Fulden Akyürek ve Bilal Çatalçekiç’in rollerini paylaştığı bu keyifli komedide sizler de kahkahalarınıza engel olamayacaksınız! 

'Hadi Uyu Artık' tiyatroseverlerle buluşuyor

Hidayet Erdinç'in yazıp yönettiği, Fulden Akyürek ve Bilal Çatalçekiç'in başrollerini paylaştığı Hadi Uyu Artık, Gerçek Sanat Atölyesi yapımcılığında ve GravityStudio&Stage organizasyonu ile tiyatroseverlerle buluşuyor. Evliliğinin zaman içinde sıradanlaştığını düşünen ve onu daha canlı hale getirmek isteyen Aslı'nın zamansız girişimi nedeniyle zor durumda kalan Hakan'ın ve eşi Aslı'nın düştüğü komik durumların anlatıldığı oyunun biletlerine biletinial ve biletix'ten ulaşabilirsiniz.
 
Hadi Uyu Artık


'HADİ UYU ARTIK!' KONUSU

Aslı ile Hakan'ın evliliği sıradan bir hal almıştır. Her ikisi de eski günlere dönmek isterler ancak Aslı’nın bunun için seçtiği zaman çok kötüdür. Sabaha karşı 04:00'da Aslı, yorgunluktan bitap düşmüş olan Hakan’ı zorla kafasında kurduğu o fantezi dünyasına sokmaya çalışır. Birkaç saat sonra çok önemli bir toplantısı olan Hakan için Aslı’nın bu zamansız evliliği renklendirme çabasına karşılık vermek çok zordur. Ancak Aslı kararlıdır. Düştükleri komik durumlar bile Aslı’yı vazgeçirmez. Sonunda ikisi de eteğindeki taşları dökmeye başlar. Oyunda, geçmişten gelen travmaların evlilik üstündeki etkisi, yaşadığımız toplumda kadın olmanın zorluğu, erkek olmanın sorumluluğu irdelenir. 

Her şey değişmekte ve farklılaşmaktadır. Peki, bu yoğun döngü içinde evlilik, birliktelik, aşk, adına ne derseniz deyin aynı kalabilir mi? Birbirlerini seçmelerine rağmen, eskiyen, sıradanlaşan şey nedir? Yoksa aşk yeterli değil mi? Herkesin kendisinden, çevresinden bir şey bulabileceği bir hikaye Aslı ile Hakan’ın hikayesi. Kimi zaman komik ve duygusal. Biraz komedi, biraz dram... Zaten evlilik de öyle değil mi?

HADİ UYU ARTIK!
Yazan & Yöneten: Hidayet Erdinç
Oynayanlar: Fulden Akyürek, Bilal Çatalçekiç
Konsept Tasarımı: Miray Çatalçekiç
Işık Tasarım: Mustafa Türkoğlu
Afiş Tasarım: Emre Reisoğlu
Afiş Fotoğrafı: Celal Başin
Yapım: Gerçek Sanat Atölyesi
Organizasyon: GravityStudio&Stage
OYUN SÜRESİ: İki Perde 90 DK
YAŞ SINIRI: 13+


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER