› 
 › 
pudra.com 20.09.2011

III. Richard için ek gösterim

İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları ortaklığında gerçekleşecek III. Richard’ın biletleri çıkar çıkmaz tükenmişti. Kaçıranlar için bir ek gösterim daha yapılacak.

İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları işbirliği, Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleştirilecek III. Richard’ın Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapacağı beş gösterimin biletleri rekor hızda tükenmişti. İstanbullu sanatseverlerin yoğun ilgisi üzerine, III. Richard, 8 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde bir ek gösterim daha yapacak.

III. Richard için ek gösterim

III. Richard’ın 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ek gösterimine daha fazla öğrencinin izleyebilmesi amacıyla, mekân kapasitesinin yarısı Vodafone Red’in katkılarıyla, öğrencilere indirimli olarak satışa çıkarılacak. Öğrenciler, indirimli biletlerini, İKSV’nın binasından, öğrenci kimliklerini göstererek satın alabilecek. Her öğrenci kimliği ile bir adet bilet alabilecek.

Ek Gösterim Biletleri 24 Eylül Cumartesi Satışta

İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları ortaklığında, Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleştirilecek III. Richard’ın ek gösteriminin biletleri 24 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren:
• Biletix satış noktaları,
• www.biletix.com,
• Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00 ve
• İKSV'den (Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane adresindeki gişe pazar günleri dışında her gün 10.00–18.00 saatleri arasında açık) satışa çıkıyor.

III. Richard’ın ek gösteriminde; mekan kapasitesinin yarısı Vodafone Red’in katkılarıyla, 40 TL’lik öğrenci bileti olarak satışa çıkarılacak. Diğer biletler ise 400 TL, 350 TL ve 300 TL’lik kategorilerde olacak.

The Bridge Project kapsamında hayata geçirilen, Sam Mendes’in yönetmenliğini ve dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey’nin başrolünü üstlendiği III. Richard’ın, 5-9 Ekim tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirilecek beş gösteriminin biletleri, 11 Eylül Pazar günü satışa çıkmış ve sanatseverlerden yoğun ilgi görerek bir gün içinde tükenmişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER