› 
 › 
Pudra.com 21.09.2011

İstanbul Drama Sanat Akademisi açılıyor

Genel Sanat Yönetmenliği’ni usta sanatçı Ayla Algan’ın yaptığı İstanbul Drama Sanat Akademisi (İDSA), ekim ayında eğitim hayatına başlıyor. Akademide Derya Alabora, Asım Ekren, Nur Onur gibi başarılı sanatçılar eğitim verecek.

Kuruculuğunu Dr. Bilge Nur Katipoğlu’nun, Genel Sanat Yönetmenliği’ni usta sanatçı Ayla Algan’ın yaptığı İstanbul Drama Sanat Akademisi (İDSA) ekim ayında eğitim hayatına başlamak üzere 24 Eylül Cumartesi günü resmi açılışını yapıyor.

İstanbul Drama Sanat Akademisi açılıyor

24 Eylül'de saat 14.00'te Yeşilyurt’taki merkezde gerçekleşecek olan açılış, İstanbul İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Ayla Algan ve Dr. Bilge Nur Katipoğlu’nun konuşmalarıyla başlayacak.

Türk toplumunun zengin kültür çeşitliliğinden beslenerek, canlı bir sanat merkezi olma amacı taşıyan İDSA; öğrencilerin, oyunculuk, diksiyon, enstrüman, dans, düzyazı ve resim dersleri ile sanat duyarlılıklarının geliştirilmesini hedefliyor.

İDSA, Derya Alabora, Asım Ekren, Nur Onur, İlknur Açıkel, Sevi Algan, Erol Babaoğlu, Mehmet Selçuk Bilge, Babek Sobhi, Berç Yeremyan, Gökhan Avcı gibi uluslararası başarılara imza atmış sanatçılar ve konusunda uzman birçok akademisyenle, bireysel eğitimlerin yanı sıra büyük kurum ve kuruluşlara da eğitim verecek.

Özgün müfredatı ile uluslararası düzeyde eğitim vermeye hazırlanan İDSA, yurt içinde ve yurt dışında önemli üniversitelerle ve merkezlerle gerçekleştireceği işbirliği için görüşmeleri başlatmış durumda. İDSA bu konudaki ilk adımını Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OKSEM) ile yaptığı işbirliği ile attı. Özgün müfredatı Ayla Algan tarafından oluşturulan ve yabancı dil öğrenimine yeni bir bakış açısı getiren “Tiyatro ile İngilizce Sertifika Programı” ekim ayında İDSA ve OKSEM'de başlayacak.

www.istanbul-drama.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER